Fotbal intern

Cursă contratimp pentru salvarea lui Dinamo! Câți bani mai trebuie să adune fanii pentru licență

29.03.2021 | 14:47
Cursa contratimp pentru salvarea lui Dinamo Cati bani mai trebuie sa adune fanii pentru licenta
ADVERTISEMENT

Fanii echipei Dinamo București au intrat în linie dreaptă pentru stângerea de fonduri prin care să achite datoriile clubului și astfel să se obțină licența pentru sezonul viitor.

Suporterii ”câinilor” au aranjat un meci amical în Ucraina cu formația lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, iar ucrainenii s-au impus cu 3-0 deși scorul a fost mai puțin important.

ADVERTISEMENT

Fostul portar al naționalei, Bogdan Stelea, a lansat un avertisment pentru DDB și nu crede că fanii vor putea să o țină pe Dinamo în viață la nesfârșit prin intermediul unui program.

Fanii lui Dinamo fac totul pentru obținerea licenței

Deși multă lume consideră că fanii nu pot susține clubul pe termen lung, aceștia își văd de treabă și strâng în continuare bani pentru ca Dinamo să-și ia licența. Suporterii au anunțat că datoriile au scăzut la 78.000 de euro, iar această sumă trebuie strânsă în următoarele două zile.

ADVERTISEMENT

Pentru a obține noi fonduri, cei din DDB au scos la licitație un tricoul al căpitanului Ante Puljic semnat de Mircea Lucescu. ”Datoria pentru licență a scăzut până la 78.000€. Mai avem două zile. Meciul Salvării de la Kiev ne ajută în continuare să strângem bani pentru licență și pentru supraviețuire”, se arată pe pagina de Facebook PCH-Dinamo.

”Avem câte 4 tricouri de la fiecare din cele două echipe, cu autograful lui Mircea Lucescu. Primul pe care îl punem la bătaie din această serie este tricoul lui Ante Puljic. Echipa DDB și-a folosit toată creativitatea pentru ca rețeta de marketing a acestui eveniment să fie cât mai eficientă”, au mai notat fanii.

ADVERTISEMENT

Dinamo fani licență

Licitația pentru tricoul lui Puljic începe de la 300 de euro

”De la deplasarea organizată pentru suporteri și aeronava personalizată DDB, până la numele jucătorilor scrise în chirilică. Prețul de pornire pentru acest tricou este de 300€. Suma oferită pentru acest tricou va ajuta la coborârea datoriei pentru licență. Licitația se va încheia în seara aceasta la ora 18:00”, se încheie mesajul suporterilor dinamoviști.

Căpitanul formației dinamoviste, Ante Puljic, nu a putut face deplasarea în Ucraina pentru meciul amical cu Dinamo Kiev, el fiind izolat în Croația, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, după ce a aflat că este infectat cu Covid-19.

ADVERTISEMENT

Puljic a vorbit despre situația sportivă a lui Dinamo și a anunțat că jucătorii trebuie să se trezească, altfel retrogradarea din Liga 1 poate deveni realitate. Croatul crede că fotbaliștii alb-roșii se pot mobiliza să scoată echipa din criză, le cere iertare suporterilor și crede că o victorie ar putea ajuta la descătușarea ”câinilor roșii”.

ADVERTISEMENT
Tags: