Audi Schi

Cursa de la Bad Kleinkirchheim, în pericol să nu se desfăşoare! ”Zăpada este moartă”

Cursa feminină de coborâre din staţiunea austriacă Bad Kleinkirchheim este în pericol să nu se desfăşoare, după ce primul antrenament a fost anulat.
11.01.2018 | 19:28
Cursa de la Bad Kleinkirchheim, în pericol să nu se desfăşoare! ”Zăpada este moartă”
ADVERTISEMENT

Organizatorii au luat decizia anulării şedinţei de antrenament de joi din cauza nerespectării condiţiilor de securitate şi pentru a nu strica zăpada şi aşa deteriorată de temperaturile ridicate din staţiunea austriacă.

Astfel că şedinţa de antrenament de vineri este una decisivă pentru disputarea cursei sâmbătă. Organizatorii se tem şi de faptul că zapada de pe pistă va fi deteriorată în condiţiile în care duminică mai este programată o coborâre, dar şi un Super G.

ADVERTISEMENT

Lindsey Vonn vrea amânarea curselor de la Bad Kleinkirchheim

”Zăpada este moartă, nu este nimic sub ea. Nu văd ce putem face. Totul pare mult prea periculos, mai ales că urmează Jocurile Olimpice”, a declarat schioarea americană Lindsey Vonn, care a sugerat amânarea curselor.

Schioarea austriacă Nicole Schmidhofer, campioană mondială la Super G, a spus că pista de la Bad Kleinkirchheim nu este doar dificilă, ci şi periculoasă. Condiţiile meteorologice nu sunt singurele responsabile pentru calitatea slabă a pistei a afirmat antrenorul austriac Jurgen Kriechbaum, care a subliniat defectele în pregătire.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri