Cursă NEBUNĂ la ciclism. Greg Van Avermaet a luat medalia de AUR. Românul Serghei Ţvetcov n-a terminat cursa, la fel ca Nibali! Italianul şi-a RUPT clavicula

Claudiu Melinte   
in Sporturi
07/08/2016, 10:59
Cursă NEBUNĂ la ciclism. Greg Van Avermaet a luat medalia de AUR. Românul Serghei Ţvetcov n-a terminat cursa, la fel ca Nibali! Italianul şi-a RUPT clavicula GALERIE FOTO

Greg Van Avermaet a reuşit să cîştige aurul olimpic la ciclism în proba de şosea. Belgianul s-a clasat în faţa danezului Jacob Fuglsang după un sprint în trei. Polonezul Rafal Majka a luat medalia de bronz.

Cursa a fost una electrizantă, în care Vinenzo Nibali a suferit o fractură de claviculă. Italianul se afla în fruntea cursei, alături de Majka, însă pe coborîre a forţat şi a căzut într-un şanţ. Sergio Henao, un alt favorit, i-a urmat exemplu la diferenţă o diferenţă de cîteva minute.

Cursa a durat 6 ore, 10 minute şi 5 secund, fiind disputată de-a lungul a 256,4 kilometri. Finalul a avut loc lîngă plaja Copacabana.

aasad

Românul Serghei Ţvetcov a participat şi el, însă nu a reuşit să termine cursa.

CLASAMENT ŞOSEA RIO 2016:

1 Greg Van Avermaet (Belgia) 06:10:05
2 Jacob Fuglsang (Danemarca)
3 Rafal Majka (Polonia) 00:00:05
4 Julian Alaphilippe (Franţa) 00:00:22
5 Joaquim Rodriguez (Spania)
6 Fabio Aru (Italia)
7 Louis Meintjes (Africa de Sud)
8 Andrey Zeits (Kazahstan) 00:00:25
9 Tanel Kangert (Estonia) 00:01:47
10 Rui Costa (Portugalia) 00:02:29

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×