Cele mai citite

Cursa NEBUNĂ spre 100 de puncte: Juventus RUPE norii, iar tu ”SPARGI” casele de pariuri cu PONTUL ăsta!

Juventus – Livorno / luni, 7 aprilie, ora 20:00...
07.04.2014 | 18:01
Cursa NEBUNĂ spre 100 de puncte: Juventus RUPE norii, iar tu ”SPARGI” casele de pariuri cu PONTUL ăsta!
ADVERTISEMENT

Juventus – Livorno / luni, 7 aprilie, ora 20:00

„Juventinii” şi-au rezolvat în mare parte titlul în Serie A, însă gîndul că pot să devină prima echipă care adună 100 de puncte îi motivează suplimentar

Juventus aleargă singură în acest sezon. Deşi Roma a părut că va fi un competitor extrem de incomod în lupta pentru titlu la început de sezon, „Bătrîna Doamnă” a tranşat foarte repede şi acest duel, cu o victorie în meciul direct din campionat, la scor de neprezentare, 3-0. Avansul de 11 puncte faţă de locul 2 e mai mult decît liniştitor şi singura întrebare care se mai pune e dacă Juventus va reuşi să adune, în premieră pentru Serie A, un total fabulos de 100 de puncte într-un sezon.

ADVERTISEMENT

Pentru asta, echipa lui Antonio Conte are nevoie de 19 puncte în ultimele 7 etape ale sezonului, deci îşi poate „permite” să facă un singur meci egal! În nici un caz cu codaşa Livorno, aşa că întîlnirea de luni de la Torino pare o simplă formalitate pentru „Bătrîna Doamnă”, motivată puternic de perspectiva recordului amintit. Livorno vine după un rezultat bun acasă, 2-2 cu Inter, după ce a reuşit să revină de la 0-2, însă e greu de crezut că va putea emite pretenţii pe „Juventus Stadium”, unde echipa lui Antonio Conte a cîştigat toate cele 15 meciuri jucate în acest sezon din Serie A.

1,50 este cota pentru 1 pauză / 1 final

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri