News

Cursa Ryanair Timișoara – București a decolat după 4 ore din cauza faptului că o piesă „a fost furată”

13.06.2019 | 20:06
Cursa Ryanair Timisoara  Bucuresti a decolat dupa 4 ore din cauza faptului ca o piesa a fost furata

Cursa Ryanair de pe ruta Timișoara – București a decolat cu o întârziere de patru ore, după ce o piesă a fost furată sau a dispărut, susține Digi 24. Astfel, călătorii au fost nevoiți să stea pe aeroport și să aștepte ca aeronava să decoleze de la ora 6:30 până în momentul în care avionul a plecat, la ora 10:29. Oficialii au confirmat că de la bordul avionului a lipsit o piesă importantă.

Cursa Ryanair Timișoara – București a decolat cu 4 ore întârziere

Potrivit celor de la digi24, telespectatorii s-au arătat șocați când au aflat motivul pentru decolarea lor de la Timișoara va întârzia: „Cursa Ryanair care trebuia să decoleze la 6:30 de la Otopeni nu a mai decolat pentru că “o piesă a fost furată sau a dispărut”. “Lipsește o parte din cabină”. Formulările nu-mi aparțin”.

„Cursa Timișoara – București de la Ryanair a fost amânată. Ni s-a spus că o piesa din cabina pilotului a fost furată și nu se poate decola. Au spus că trimit alt avion în jur de ora 10. Nu am mai auzit să se fure ceva din cabina avionului”, a spus un alt telespectator. „Nu ne-au spus ce piesa era, dar am așteptat mai mult de 1h ca să ne anunțe”, a spus un alt spectator, pe Aeroportul din Otopeni, pentru sursa citată.

Cursa Ryanair pe ruta Timișoara - București a avut o întârziere de 4 ore, după ce o piesă a fost furată *foto: captură digi24
Cursa Ryanair pe ruta Timișoara – București a avut o întârziere de 4 ore, după ce o piesă a fost furată *foto: captură digi24

Ce spun oficialii despre întârzierea de patru ore a cursei Timișoara – București

Reprezentanții Aeroportului Otopeni – București au precizat că avionul a avut probleme tehnice. Asta în timp ce Poliția de Frontieră a confirmat că va face verificări pentru a stabili dacă a fost adevărată sau nu informația privind posibilul furt. Singurul lucru care se știe în mod oficial este faptul că avionul a zburat cu o întârziere de patru ore din motive tehnice. Compania Ryanair a refuzat însă să comenteze situația.