News

Curse directe cu autocarul către cele mai exclusiviste destinații de vacanță din Europa la prețuri mici. Cât costă un bilet

În acest an, românii pot să ajungă în cele mai cele mai exclusiviste destinații de vacanță din Europa cu autocarul. Prețul unui bilet este neașteptat de mic.
05.06.2024 | 22:06
Curse directe cu autocarul catre cele mai exclusiviste destinatii de vacanta din Europa la preturi mici Cat costa un bilet
Curse directe cu autocarul către cele mai exclusiviste destinații de vacanță din Europa la prețuri mici. Sursa foto: Pixabay/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Românii care și-au planificat vacanța de vară în Grecia sau Bulgaria și încă nu s-au hotărât cu ce vor ajunge în aceste destinații trebuie să știe că au o variantă extrem de ieftină și sigură.

Curse directe cu autocarul către cele mai exclusiviste destinații de vacanță din Europa la prețuri mici

Cei care nu s-au gândit să își achiziționeze din timp bilete de avion către aceste țări însorite și se gândesc cu groază că trebuie să scoată din buzunar o avere pentru un simplu zbor, au la dispoziție o alternativă mult mai ieftină.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre cursele terestre directe cu autocarul care începând din data de 19 iunie și până pe 30 septembrie vor fi efectuate zilnic, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.

Prețul unui bilet pornește de la 48 de lei pentru destinaţiile de pe litoralul bulgăresc, pe ruta Bucureşti – Nisipurile de Aur şi Balcic, în timp ce un bilet spre Salonic pornește de la 115,99 lei.

ADVERTISEMENT

”FlixBus, compania travel-tech care operează cea mai mare reţea de autocare interurbane din Europa, îşi extinde oferta din România şi lansează noi conexiuni pentru sezonul de vară spre Grecia şi litoralul bulgăresc.

Începând cu 19 iunie, pasagerii vor avea o conexiune directă din Bucureşti în Salonic, iar din 20 iunie vor începe cursele spre unele dintre cele populare destinaţii de vacanţă din Bulgaria”, au anunțat reprezentanții companiei de travel-tech.

ADVERTISEMENT

Cu aceste autocare românii pot să viziteze destinațiile lor favorite de pe litoralul Mării Negre, precum Varna, Albena, Balcic, Sunny Beach, Nisipurile de Aur, Beala şi Obzor.

Cum pot să își rezerve românii biletele

Potrivit reprezenților companiei, cei care vor să își rezerve un bilet o pot face prin intermediul site-ului, a aplicaţiei FlixBus, sau la agențiile FlixBus din țară.

ADVERTISEMENT

”Călătorii vor putea ajunge la cea mai apropiată destinaţie de pe litoralul bulgăresc, Varna, în mai puţin de cinci ore din Bucureşti.

În cazul conexiunilor de noapte, autocarele verzi ajung dimineaţa în Obzor, Sunny Beach sau Nisipurile de Aur, tocmai la timp pentru ca turiştii să se poată bucura de plajă şi de mare, aflate la o distanţă de 10-15 minute de mers pe jos de la staţiile de autobuz”, au mai spus reprezentanții companiei.

ADVERTISEMENT