Sport

Curtea de Apel București explică de ce nu a publicat motivarea în procesul în care FCSB cere anularea mărcii Steaua. Documentul trimis unei asociații a suporterilor

Curtea de Apel București a răspuns cererii oficiale trimise de Ultima Redută 1947 în care s-a cerut publicarea motivării în procesul pentru anularea mărcii Steaua cu FCSB.
04.07.2024 | 17:07
Curtea de Apel Bucuresti explica de ce nu a publicat motivarea in procesul in care FCSB cere anularea marcii Steaua Documentul trimis unei asociatii a suporterilor
Curtea de Apel București dezvăluie de ce motivarea în procesul privind marca Steaua nu a fost publicată. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Curtea de Apel București este arbitrul conflictului dintre FCSB și CSA Steaua București. FANATIK a intrat în posesia unui document trimis de către instituție. Fanii Stelei au depus o plângere fiind nemulțumiți că motivarea din procesul de anulare a mărcilor istorice Steaua nu a apărut deși termenul legal a fost depășit.

Curtea de Apel București, răspuns în urma sesizării depuse de Ultima Redută 1947

Instanța se apără în urma presiunilor pe care suporterii Stelei le-au făcut în mod oficial prin asociația Ultima Redută 1947. Iată răspunsul trimis de către instituție: „Ca urmare a cererii dumneavoastră transmise prin poșta electronică Biroului de Informare și Relații Publice al Curții de Apel București înregistrată sub numărul 311/BIRP/21.06.2024, prin care solicitați să vă comunicăm motivele pentru care hotărârea pronunțată în dosarul nr. 11509/312017* nu a fost redactată.

ADVERTISEMENT

Vă aducem la cunoștință faptul că Decizia civilă nr. 285/06.03.2024 pronunțată de Curtea de Apel București – Secția a IV-a Civilă în dosarul nr. 11509/3/2017*, se află: În curs de redactare, solicitarea dumneavoastră fiind înaintată judecătorului redactor, urmând ca după redactare hotărârea să fie comunicată părților, conform dispozițiilor legale”.

FCSB a cerut în tribunal anularea mărcilor istorice folosite de Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, însă instanța a dat câștig de cauză „militarilor”. Cu toate acestea, motivarea deciziei care întârzie finalizarea procesului nu este finalizată.

ADVERTISEMENT

Curtea de Apel București a primit o cerere oficială din partea Ultima Redută 1947

Asociația non-profit Ultima Redută 1947 a făcut mai multe demersuri legale prin care încearcă să ajute CSA Steaua București. Printre altele, fanii au cerut printr-o adresă la președintele UEFA excluderea FCSB-ului din cupele europene.


Fanii care reprezintă suporterii Stelei din toată România și de peste hotare și-au îndreptat atenția acum asupra unuia dintre cele mai importante spețe: „Procesul pentru Marca Steaua a fost câștigat de Steaua. Procesul prin care SC FC FCSB SA a solicitat anularea tuturor mărcilor folosite de Steaua din 1947 până în prezent a fost intentat de avocații FCSB pentru a trage de timp mai mulți ani și pentru a amâna începerea procesului care va falimenta echipa prin procesul pentru despăgubiri.

ADVERTISEMENT

Deși nu aveau nicio șansă în procesele intentate clubului Steaua, avocații FCSB SA au lungit procesele cu ajutorul unor magistrați prin foarte multe amânări, perioade lungi între termenele de judecată și întârzieri mari ale motivărilor.

După mai multe amânări, soluția a venit 7 martie 2024, în procesul dintre Steaua București și FCSB, iar Curtea de Apel a respins ca nefondată solicitarea FCSB-ului de a anula toate mărcile Stelei.

ADVERTISEMENT

Asociația noastră s-a adresat în data de 21 iunie printr-o cerere Curții de Apel București pentru a afla motivele pentru care motivarea din ‘procesul pentru anularea mărcilor’ nu a fost redactată și trimisă părților!”, se mai arată în textul transmis către Curtea de Apel București și publicat ulterior pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!