News

Cuscrul lui Gheorghe Dincă, dezvăluiri incredibile: „Fetele le-a luat ginerele meu, le-a expediat imediat”

25.09.2019 | 10:38
Cuscrul lui Gheorghe Dinca dezvaluiri incredibile Fetele lea luat ginerele meu lea expediat imediat

Cuscrul lui Gheorghe Dincă a făcut dezvăluiri incredibile în cazul disparițiilor de la Caracal. Bărbatul a căzut în plasa jurnalistei Evghenia Chironachi de la Antena 3, care i-a pus o serie de întrebări despre cele două fete dispărute și despre Gheorghe Dincă în timp ce era filmat. Cuscrul lui Dincă nu știa că a fost înregistrat, fapt pentru care a spus câteva lucruri pe care mulți le bănuiau în acest dosar.

Cuscrul lui Dincă a confirmat că familia suspectului de crime se ocupă cu proxenetismul

Acesta i-a spus Evgheniei de la „În premieră” că a fost bătut de ginerele său, fiul lui Gheorghe Dincă, și că este adevărată teoria potrivit căreia familia pensionarului de 66 de ani din Caracal este implicată în trafic de persoane. Cuscrul lui Dincă a spus că există o rețea bine pusă la punct, explicând și traseul pe care îl parcurg fetele pentru a ajunge în străinătate.

Cuscrul credea că reporterița ar dori să presteze la rândul ei anumite servicii sexuale, fapt pentru care s-a apropiat mult de ea și a făcut cele mai grave acuzații de când a devenit cazul Caracal mediatizat.

cuscrul lui dincă
Cuscrul lui Dincă i-a dezvăluit reporeriței și suma pe care o poate câștiga o prostituată în Italia: 200 de euro pe noapte. Sursa foto: captură Antena 3

„Dincă mi-a rupt coastele, a amenințat cu cuțitul pe fata mea”

„Ești făcută bine, hai să-ți dau un inel. De unde ești tu, că nu ești de aici. Eu sunt cu ăla implicat, cu Dinca. Băiatul lui cel mare o ținea pe fata mea. Am trei fete în Italia. Trei controale am avut (…) Au zis că sunt fetele moarte și le-a adus ginerele meu la mine în curte. Fetele le-a luat ginerele meu, le-a expediat imediat…îl arestează și pe el. CRIMINALUL DE LA CARACAL. M-oi pune, nu m-oi pune, dar îl arestează și pe el. A luat fetele și le-a dus în Italia la produs (…) Dincă mi-a rupt coastele, a amenințat cu cuțitul pe fata mea (…) Faci 200-300 de euro. Luăm mașina, dar fără mine nu plecați în mașină. Ne duce ginerele meu, ne duce ginerele meu, are 18 ani de când circula prin Italia. Ne cazează și ieși la produs. Are el italieni, șmecheri mari”, i-a spus cuscrul lui Dincă Evgheniei.