Fotbal intern

Cuțite, bricege și boxuri, descoperite la fanii lui ASU Poli Timișoara. Polițiștii au deschis dosar penal. Galerie foto

10.04.2019 | 17:17
Cutite bricege si boxuri descoperite la fanii lui ASU Poli Timisoara Politistii au deschis dosar penal Galerie foto

ASU Poli Timișoara, echipa fanilor formației de pe malul Begăi, are parte de o deplasare lungă până pe malul mării, unde întâlnesc Farul Constanța. Partida este una importantă pentru cele două echipe care speră să obțină punctele necesare pentru a ieși din zona retrogradării. Jucătorii Timișoarei ar fi vrut să aibă de partea lor și suporterii, dar aceștia au fost opriți la intrarea în județul Prahova de către polițiști, iar asupra lor s-au găsit mai multe obiecte periculoase.

Fanii lui ASU Poli Timișoara, pregătiți de bătaie pentru meciul cu Farul Constanța

Poliţiştii rutieri de la IPJ Prahova au oprit pentru verificări un autocar care se deplasa pe DN 1, pe sensul Braşov-Ploieşti. Autocarul a fost oprit aproape de intrarea în Ploieşti, iar oamenii legii au găsit mai multe obiecte contondente care sunt interzise pentru deținere precum bricege, boxuri sau bâte.

De asemenea, cei de la IPJ Prahova au spus pentru FANATIK că în autocar s-au găsit cozi de mături, proteze dentare pentru sporturi de contact sau fumigene, lucruri care nu sunt interzise de lege, dar care arătau intențiile nu tocmai pașnice ale fanilor timișoreni. VEZI GALERIE FOTO

Bâtele descoperite de polițiști în autocarul lui ASU Poli Timișoara. *foto: liga2.prosport.ro

Dosar penal deschis pentru fanii Timișoarei

Site-ul nostru a aflat și că 6 dintre fanii Timișoarei au acum dosar penal pentru port ilegal de obiecte periculoase. Astfel, potrivit noului Cod Penal, aceștia riscă o pedeapsă de la 3 luni la un an sau o amendă.

ASU Poli Timișoara și Farul Constanța sunt vecine în subsolul clasamentului. Farul se află pe locul 13, cu 32 de puncte, în timp ce ASU Poli este pe 14, la o lungime distanță.

Tags: