News

Cuțite, pumnale și rozete, la vânzare pe tarabele de pe litoral. Explicațiile halucinante ale vânzătorilor

Un control ANPC pe litoralul românesc a scos la iveală o captură impresionantă de arme albe. Cuțite, pumnale și rozete se aflau scoase la vânzare pe tarabele unor comercianți.
01.07.2022 | 19:57
Cutite pumnale si rozete la vanzare pe tarabele de pe litoral Explicatiile halucinante ale vanzatorilor
ANPC a descoperit cuțite, pumnale și rozete la vânzare pe tarabele de pe litoral. Sursa foto: Horia Constantinescu / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În plin sezon estival, inspectorii ANPC au depistat o cantitate impresionată de arme albe pe tarabele de pe litoral.

ANPC a descoperit cuțite, pumnale și rozete la vânzare pe tarabele de pe litoral

Președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a prezentat, pe contul său de Facebook, ce au descoperit inspectorii la un control desfășurat în zona litoralului românesc al Mării Negre.

ADVERTISEMENT

Nu e vorba de produse expirate și nici de vreun local cu condiții precare de igienă, ci de o serie de comercianți care vindeau produse nu tocmai adecvate locației în care se aflau.

Încă din dimineața zilei de vineri, 1 iulie, undeva în jurul orei 7.00, șeful ANPC anunță că vor urma controale pe litoral.

ADVERTISEMENT

”I m watching you! Bună dimineața de pe litoral, unde, prin forța lucrurilor, activitatea începe puțin mai târziu!

Împreună cu 32 de colegi, vom alege o stațiune, iar activitate operatorilor economici va fi verificată amănunțit! Unde oare? Comisariatul Constanța rămâne acasă!”, scria Constantinescu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Apoi, după amiaza, oficialul de la Protecția Consumatorului a prezentat, în câteva filmări, ”captura” de pe litoral”.

”Pentru pescuit…sau pești

La mare, la soare, la cuțite și topoare

Adaptarea melodiei, la realitate!

Noi îi oprim! Ei nu vor!”, este mesajul care însoțește o filmare a șefului ANPC.

Ce se observă în filmare? Ei bine, la o serie de tarabe de pe litoral au fost depistate o gamă variată de cuțite, pumnale, rozete și aparate cu electroșocuri.

ADVERTISEMENT

Explicațiile halucinante ale vânzătorilor acestor produse

Întrebați pentru ce sunt vândute aceste arme, comercianții oferă răspunsuri de-a dreptul halucinate. În replică, șeful ANPC își permite să-i ironizeze.

Horia Constantinescu: ”La ce trebuia comercializate pe litoral lucrurile astea? Vă întreb. Le ce ați folosit dvs. astfel de cuțite”.

Vânzător: ”Pentru vânătoare”

Horia Constantinescu: ”Și cu electroșocuri aveți? Îi lăsăm pe copii să se joace pe plajă. Foarte educativ. Iar cuțitele acestea, mai mari, sunt pentru tăiat pepene?”.

ADVERTISEMENT
Tags: