CUTREMUR în România. Ce magnitudine a avut seismul

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
17/08/2016, 00:01
CUTREMUR  în România. Ce magnitudine a avut seismul

Patru cutremure au avut loc marţi, 16 august, în România.

Primul a fost înregistrat de aparatele Institului de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului la ora 12:30, a avut magnitudinea de 2.1, în judeţul Braşov, la o adâncime de 3 km.

Cel de-al doilea s-a produs la ora 14:48, la graniţa Moldovei cu România. A avut magnitudinea de 2 grade pe scara Richter la o adâncime de 3 km.

Un alt cutremur s-a produs la ora 20:25, a avut magnitudinea de 2.5 grade pe scara Richter, în judeţul Caraş-Severin, la o adâncime de 12 km.

Cel de-al patrulea seism a avut loc la ora 22:15 în Buzău. A avut magnitudinea de 2.6 grade pe scara Richter, la o adâncime de 110 km.

sursa: antena3.ro

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×