CUTREMUR cu magnitudine 3.8 în România

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
25/07/2016, 11:20
CUTREMUR cu magnitudine 3.8 în România

Cutremur cu magnitudine aproape 4 în România, la o adâncime de 140 de kilometri, anunţă INFP. Un cutremur cu magnitudinea de 3,4 grade pe scara Richter s-a produs şi duminică, la ora locală 11,20, în judeţul Vrancea, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

În luna iulie, în România au avut loc 13 cutremure, cu magnitudini între 2,5 şi 3,9 grade pe scara Richter.

În 2015, cel mai puternic seism a avut magnitudinea de 4,9 grade pe scara Richter şi s-a înregistrat în data de 29 martie, în judeţul Buzău.

Potrivit datelor INFP, cea mai importantă mişcare tectonică din România în ultimii ani a fost înregistrată în anul 2014, pe 22 noiembrie, când s-a produs un cutremur de 5,7 grade pe scara Richter, acesta fiind resimţit şi la Bucureşti.

Sursă: www.romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×