Cutremur cu magnitudine 5,2 în Peru. Cel puţin patru oameni au murit

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
15/08/2016, 16:37
Cutremur cu magnitudine 5,2 în Peru. Cel puţin patru oameni au murit

Cel puţin patru persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 40 au fost rănite în urma unui seism cu magnitudinea 5,2 care a lovit sudul teritoriului peruan în noaptea de duminică spre luni, potrivit unui responsabil al Apărării civile, relatează AFP.

Seismul, produs în departamentul Arequipa, a provocat o alunecare de teren care a distrus circa 50 de case şi a blocat circulaţia pe unele artere rutiere, scrie Agerpres.

Potrivit Institutului de geofizică din Peru, seismul s-a produs la o adâncime de opt kilometri iar epicentrul său a fost situat la zece kilometri distanţă de Chivay, capitala provinciei Caylloma.

Ştirea MOMENTULUI

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×