Cutremur de 4 grade în Marea Neagră. L-aţi simţit?

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
28/07/2016, 12:46
Cutremur de 4 grade în Marea Neagră. L-aţi simţit?

Un cutremur de 4 grade s-a întregistrat astăzi, la ora 09.05, în Marea Neagră, conform Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltate pentru Fizica Pământului. Seismul din Marea Neagră s-a înregistrat la o adâncime de 10 kilometri.

Un alt cutremur de 3,6 grade a fost înregistrat azi noapte în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău. Seismul a avut loc la ora 0.31, la o adâncime de 144 de kilometri. De asemenea, pe 27 iulie, în România s-au mai înregistrat două cutremure, în judeţul Vrancea şi în judeţul Argeş, ambele de 2 grade. Un alt cutremur a avut loc în Buzău pe 25 iulie, seismul având 3,9 grade.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Becali vrea să profite de tensiunile de la Craiova: “Dau 3 milioane pe Mitriţă”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×