Cutremur! Neplătiţi din vară, TITULARII îşi depun memorii

Iuliana Spirache   
în Fotbal intern
29/12/2014, 18:10
Cutremur! Neplătiţi din vară, TITULARII îşi depun memorii GALERIE FOTO

Probleme mari la Astra Giurgiu. Deşi echipa merge destul de bine în Liga 1, ocupînd locul 4 la sfîrşitul turului, fotbaliştii echipei din Giurgiu au alte probleme. Nu au fost plătiţi de mai bine de patru luni şi se gîndesc să recurgă la un gest radical. Ei vor să-şi depună memorii pentru a obţine salariile restante.

“Sînt neplătiţi de patru luni”

Zagreb 18 9 2014 UEFA Europa League group Stage Group D Stadion Maksimir Dinamo blue Ast

Conform unor surse FANATIK.RO, printre cei care doresc să depună memorii sînt foarte mulţi dintre jucătorii din primul 11 şi care au salarii de peste 10.000 de euro pe lună. Acest pas îl vor face imediat ce vor reveni în România pentru a relua pregătirea.

În situaţia financiară amintită sînt aproape toţi fotbaliştii Astrei, dar cei mai nemulţumiţi sînt jucătorii străini care nu mai sînt doriţi de către oficialii Astrei şi care au salarii care depăşesc 10.000 de euro. În această categorie intră, printre alţii, Ben Youssef, Sadat Bukari, Seidu Yahaya, Elliot Grandin şi Laban. „Jucătorii sînt nemulţumiţi că nu au fost plătiţi de mai bine de patru luni, au plecat în vacanţă fără bani. Se gîndesc foarte serios să-şi depună memorii pentru restanţele salariale şi pentru a deveni, astfel, liberi de contract. Nu li se pare corect că se doreşte înlăturarea lor de la echipă. Vor să fie plătiţi pentru toate lunile rămase din campionat şi atunci vor lua o decizie”, a declarat o sursă din anturajul jucătorilor pentru FANATIK.RO.

Jucătorii cu salarii mari, daţi afară!

Astra caută o remaniere a lotului, iar principalii vizaţi sînt jucătorii care au salarii mari, dar care nu au avut evoluţii foarte bune în acest sezon. Astfel, şefii echipei din Giurgiu au început să le caute echipe jucătorilor străini, în această categorie încadrîndu-se Sadat Bukari, Seidu Yahaya, Ben Youssef, Elliot Grandin şi Laban. Toţi au oferte, astfel încît atît ei, cît şi Astra ar avea de cîştigat dacă vor ajunge la un acord.

– Seidu Yahaya, 24 de ani, 22 de meciuri în toate competiţiile, salariu 12.000 de euro

– Aurelian Chiţu, 23 de ani, un gol în 7 meciuri, şi-a reziliat contractul

– Elliot Grandin, 27 de ani, un gol în 4 meciuri, salariu 15.000 de euro

– Dănuţ Coman, 35 de ani şi Marian Cristescu, 29 de ani, pot pleca gratis

– Sadat Bukari, 25 de ani, 7 goluri în 20 de meciuri, salariu 12.000 de euro

– Ben Youssef, 25 de ani, 58 de meciuri pentru Astra, 3 goluri marcate, salariu 15.000 de euro

– Vincent Laban, 30 de ani, 43 de meciuri pentru Astra, 1 gol, salariu 12.000 de euro

 

Închide ×