Fotbal intern

CUTREMUR la Cluj! Iuliu Mureșan, dat afară de la CFR. A fost anunţat cu o seară înainte

02.10.2018 | 00:22
Iuliu Muresan, mazilit de la conducerea lui CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Exclusiv Fanatik, ora 13:06 

Știrea începutului de săptămână vine de la Cluj! Conform informaţiilor FANATIK.RO, Iuliu Mureșan ar fi fost mazilit din funcția de conducere a CFR Cluj în cursul dimineţii de luni.  Neluțu Varga e decis să-l înlocuiască pe “Muri” din Consiliul de Administrație al campioanei, stabilind o nouă organigramă.


UPDATE, ora 20:30

 Preşedintele Iuliu Mureşan ar fi fost anunţat încă de duminică seara de patronul din acte al trupei din Gruia, Marian Băgăcean, că va fi demis.

ADVERTISEMENT

Omul cu banii de la CFR Cluj nu a putut trece peste startul dezastruos de sezon al campioanei și a gândit câteva mutări spectaculoase la vârful conducerii ardelenilor. Conform surselor FANATIK.RO din anturajul formației din Gruia, Neluțu Varga a “orchestrat” înlăturarea lui Iuliu Mureșan din funcția de director general al lui CFR. Concret, Varga a încercat în ultima perioadă întoarcerea la echipă a lui Marian Copilu, cel care se ocupa de transferuri la formația campioană.

Iuliu Mureșan, dat afară de la CFR?! Revenire triumfală a lui Marian Copilu!

Copilu i-ar fi transmis lui Varga că e dispus să revină cu o singură condiție: putere deplină la nivel administrativ și, practic, îndepărtarea din club a lui Iuliu Mureșan. Neluțu a fost de acord, iar “Muri” a ajuns în situația actuală, adică în afara schemei de la CFR!

ADVERTISEMENT

Marian Copilu nu va veni singur la cârma campioanei României. Lui i se va alătura Daniel Stanciu, fostul conducător de la Timișoara și Dinamo, ultima dată în Israel, la Hapoel Acra. Stanciu va avea, se pare, funcția de director sportiv la CFR Cluj și se va ocupa, în mare parte, de strategia de achiziții din iarnă. Fostul oficial dinamovist a purtat negocieri intense cu Neluțu Varga încă de acum câteva săptămâni, fiind dispus să revină în fotbalul românesc.

Pe lângă Marian Copilu și Daniel Stanciu, Varga dorește și implicarea activă în problemele clubului a lui Bogdan Mara. Acesta din urmă ar urma să aibă funcția de consilier a lui Varga și să fie unul dintre responsabilii cu transferurile la CFR.

ADVERTISEMENT

Următorul pe lista maziliților: Toni Conceicao! Miriuță stă la pândă!

Cutremurul de la Cluj va afecta și conducerea tehnică a echipei. Postul lui Toni Conceicao este în aer, iar pauza competițională din Liga 1 Betano va servi conducerii campioanei pentru înlocuirea acestuia. Conform informațiilor FANATIK.RO, portughezul ar urma să fie dat afară în următoarele zile, mai ales că principalul susținător al său, Iuliu Mureșan, a fost trecut pe linie moartă! În locul lui Conceicao, la CFR Cluj ar urma să vină, susțin surse autorizate, Vasile Miriuță.

Antonio Conceicao susține o conferință de presă

Cum ar arăta CFR Cluj dacă planurile lui Neluțu Varga reușesc:

Marian Copilu

Director General

Daniel Stanciu Director Sportiv

Bogdan MaraConsilier al lui Neluțu Varga

Vasile MiriuțăAntrenor principal

Fotografie realizată la conferința de prezentare a lui Edward Iordănescu la CFR Cluj. Antrenorul, alături de Iuliu Mureșan și Bogdan Mara