Carousel hot news

Reghe vrea să plece?! Neagu, adus peste capul lui!

Steaua stă pe un butoi de pulbere în acest moment. Aducerea lui Ionuţ Neagu de la Oţelul Galaţi a dinamitat situaţia de la echipă. Conform surselor FANATIK, antrenorul Laurenţiu Reghecampf...
02.09.2013 | 18:30
Reghe vrea să plece?! Neagu, adus peste capul lui!

Steaua stă pe un butoi de pulbere în acest moment. Aducerea lui Ionuţ Neagu de la Oţelul Galaţi a dinamitat situaţia de la echipă. Conform surselor FANATIK, antrenorul Laurenţiu Reghecampf vrea să părăseacă formaţia unde a scris istorie în ultima perioadă, considerînd că jucătorul a fost adus peste capul lui. Reghecampf a exprimat public faptul că Neagu nu este un fotbalist pe gustul său şi a anulat astăzi antrenamentul programat să se desfăşoare la ora 18:00. În acest moment, pentru postul de mijlocaş central Steaua are patru variante: Bourceanu, Pintilii, Filip şi Prepeliţă. Tehnicianul ar fi nemulţumit că banii nu sînt investiţi pentru aducerea unui atacant şi a unui fundaş central de valoare, în condiţiile în care acelea sînt poziţiile considerate a fi deficitare de către Reghecampf.

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, susţine că este posibil ca antrenorul Stelei să îşi dea demisia: “Am auzit şi eu că Reghecampf ar vrea să plece. Nu cunosc motivele, dar ar fi o pierdere mare pentru Steaua“, a spus Mitică la FANATIK SHOW.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri