Fotbal intern

Sport.ro se destramă! Dispar ştirile şi TALK-SHOW-urile!

UPDATE 17 mai, 13.55 / Situaţia de la sport.ro continuă să fie critică, iar paginademedia.ro face noi dezvăluiri despre situaţia dramatică din sînul postului de nişă al trustului din Pache...
17.05.2014 | 16:35
Sportro se destrama Dispar stirile si TALKSHOWurile

UPDATE 17 mai, 13.55 / Situaţia de la sport.ro continuă să fie critică, iar paginademedia.ro face noi dezvăluiri despre situaţia dramatică din sînul postului de nişă al trustului din Pache Protopopescu, una anunţată de FANATIK încă din urmă cu aproape două luni. Conform sursei citate, începînd de săptămîna viitoare vor începe să se simtă şi efectele restructurării organizate de noua conducere a postului.

Astfel, se va renunţa la o parte din emisiunile în direct, urmînd ca în grilă să rămînă doar două producţii proprii: una dimineaţa, una seara. În plus, se pare că emisiunile de ştiri nu vor mai fi prezentate din studio, reportajele făcute de reporteri urmînd a fi prezentate de o voce preînregistrată.

Evident, aceste noi schimbări vor produce efecte şi în sînul echipei. Dintre cei patru moderatori, doi vor fi concediaţi, anume Alin Buzărin şi Ştefan Beldie, emisiunile în direct urmînd a fi moderate de Ioana Cosma şi Lucian Lipovan. Dintre cele trei prezentatoare de ştiri, doar una va fi păstrată, Ramona Păun, urmînd ca Alexandra Tudor şi Alexandra Derevici să fie şi ele date afară. În plus, şi invitaţii permanenţi urmează să fie scoşi din schemă, această decizie urmînd a-i afecta pe Emanuel Terzian, Claudiu Vaişcovici şi Adrian Matei.

************************************************************

P: 500 RON BONUS in Cazinoul Unibet. Înregistreaza-te acum!

UPDATE 11:47 / Unul dintre moderatorii sport.ro, Ştefan Beldie, a comentat cu umor situaţia în direct: “Poate colegii noştri ştiu mai multe decît noi. De regulă, cei în cauză află ultimii…”

************************************************************

Postul de sport al trustului Media Pro se va închide în perioada următoare, conform informaţiilor primite de către Gazeta Sporturilor de la surse media credibile, BOMBĂ ANUNŢATĂ DE FANATIK.RO ÎNCĂ DIN LUNA MARTIE! După mai multe mişcări şi schimbări interne, postul de televiziune Sport.ro urmează să se închidă începînd cu data de 1 iulie. După restructurările făcute în cadrul ProTV, au început să fie daţi afară şi de la postul de sport, iar Aleksandras Cesnavicius, şeful operaţiunilor CME în România a concediat o bună parte din redacţia postului.

În acest moment nu există un comunicat oficial în privinţa închiderii postului de sport, dar sursele media susţin că informaţia este reală, urmînd ca în perioada viitoare să se facă şi anunţul oficial. Conform informaţiilor venite dintr-o sursă din cadrul postului în perioada imediat următoare urmează să fie restructuraţi 90% din cei care lucrează în acest moment la canalul Sport.ro, iar pe viitor din echipa de sport a trustului vor rămîne doar cinci reporteri.

Postul de televiziune TV Sport a fost lansat pe 27 iulie 2003, iar din martie 2007 acesta a intrat în portofoliul Pro TV SA, atunci cînd şi-a schimbat numele în Sport.ro. În urmă cu o săptămînă, Aleksandras Cesnavicius, director general PRO TV declara pentru paginademedia.ro: Pentru noi, eficienţa nu înseamnă reducerea costurilor cu orice preţ, ci reorganizarea lor şi realizarea investiţiilor într-un mod mai inteligent, prin concentrarea asupra acelor zone care sînt vizibile şi importante pentru telespectatorii noştri. Iar această abordare va fi implementată cu ajutorul celor mai buni, talentaţi şi dedicaţi oameni din echipa noastră”.

P: 500 RON BONUS in Cazinoul Unibet. Înregistreaza-te acum!