Fotbal international

Cutremur pe Nou Camp! Vor ca Pique să nu mai fie căpitan la FC Barcelona

15.06.2018 | 14:37
Cutremur pe Nou Camp Vor ca Pique sa nu mai fie capitan la FC Barcelona
ADVERTISEMENT

Cutremur pe Nou Camp! Unul dintre jucătorii emblemă ai FC Barcelona, fundaşul central Gerard Pique, a intrat în dizgraţia conducerii clubului şi a colegilor de vestiar. Această atitudine îndreptată împotriva unuia dintre cei mai iubiţi jucători blaugrana şi a unuia dintre militanţii activi pentru independenţa Cataloniei este însă efectul unei mari erori comise de Pique.

Se ştie că FC Barcelona a încercat să îl convingă pe starul francez al lui Atletico Madrid, Antoine Griezmann, să se alăture din această vară lotului catalanilor, în dorinţa de a crea un grup cât mai competitiv pentru a cuceri Champions League. Şefii Barcelonei i-au oferit francezului un salariu de 15 milioane euro şi se părea că totul va merge în direcţia scontată.

ADVERTISEMENT

Cutremur pe Nou Camp! Jucătorii Barcelonei mulţumiţi că nu vine Griezmann

Însă Griezmann a ales în cele din urmă să rămână la Atletico,unde va avea un salariu de 20 de milioane de euro pe an. A făcut acest lucru într-un mod care ţine mai mult de lumea showului, un filmuleţ prin care comunică decizia sa de a contina cu Atletico. Grav este că acest filmuleţ a fost realizat tocmai de compania pe care o deţine Gerard Pique. Ceea ce înseamnă că Pique a ştiut care va fi decizia francezului, dar nu a spus o vorbă conducerii Barcelonei!

Cutremur pe Nou Camp. Griezmann şi-a dezvăluit decizia printr-un clip video, realizat de compania lui Pique
Cutremur pe Nou Camp. Griezmann şi-a dezvăluit decizia printr-un clip video

Acest fapt a indignat enorm şi vestiarul catalanilor. Atât Pique cât şi Griezmann au fost criticaţi dur. “E foarte bine că nu va veni Griezmann, pentru că unul care alege ca modalitate de a anunţa echipa la care va juca un filmuleţ nu are ce căuta în vestiarul Barcelonei. Pique nu ne reprezintă, pentru că el nu este căpitanul nostru numărul 1”. Nu este numărul 1, dar este unul dintre căpitanii Barcei, iar şefii clubului îi vor cerea antrenorului Ernesto Valverde ca Pique să nu mai figureze de acum înainte între cei trei căpitani.

ADVERTISEMENT