Cutremur puternic în SUA! Seismul a fost resimțit în Los Angeles

Alexandru Năstase   
în HotNews
30/07/2020, 17:42
Cutremur puternic în SUA! Seismul a fost resimțit în Los Angeles GALERIE FOTO
Seism major în Los Angeles. Sursa foto - facebook

Cutremur puternic în SUA! Seismul a fost înregistrat cu magnitudinea de 4,2 grade și s-a produs în nordul orașului Los Angeles.

Din fericire, conform primelor informații care au venit de la autorități, nu au fost pagube raportate și nici răniți sau telefoane în neștire către oamenii legii.

Institutul american de geofizică a fost cel care a confirmat cutremurul, unul care a avut loc la ora locală 04.29, adică 14.29 ora României).

Seism major în Los Angeles

De remarcat că seismul a fost resimţit în mare parte în zona Los Angeles, potrivit informaţiilor de pe site-urile de socializare.

Un al doilea cutremur cu magnitudinea 3,3 s-a produs nouă minute mai târziu. Internauţii au raportat că au simţit cutremurul în mai multe zone ale metropolei.

Vorbim despre North Hollywood şi Sherman Oaks. În tot acest timp, au existat oameni care s-au plâns că nu au primit un mesaj #ShakeAlert pe telefoanele lor.

Vă readucem aminte că în urmă cu exact o săptămână a avut loc un cutremur cu magnitudinea de 7,8 grade. Acesta s-a produs la aproximativ 800 de kilometri sud-vest de Anchorage, în largul Alaskăi.

Seismul a declanşat o alertă de tsunami, conform Institutului american de geofizică USGS. Alerta a vizat o zonă cu o rază de 300 de kilometri în jurul epicentrului seismului.

De remarcat că seismul a avut loc la ora 6.12 GMT (9.12, ora României), la 90 de kilometri sud de Perryville.

 

Închide ×