Cutremur puternic în Japonia. Ce magnitudine a avut sesismul

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
20/08/2016, 14:04
Cutremur puternic în Japonia. Ce magnitudine a avut sesismul

Japonia a fost zguduită sâmbătă de un seism violent, pentru a doua zi consecutivă, autorităţile nu au anunţat dacă sunt victime sau pagube materiale, scrie AFP.

Seismul, cu magnitudinea 6, s-a produs în largul litoralului nordic al ţării, la 167 de km de oraşul Miyaki, potrivit datelor transmise de Institutul american de geologie (USGS), conform AFP.

Agenţia de meteorologie niponă anunţă că nu există riscul producerii de tsunami, seismul s-a produs la o adâncime de circa 10 km. Cutremurul a avut loc la o zi după seismul subacvatic cu magnitudinea 5,3, care s-a produs vineri în largul coastelor prefecturii Ibaraki, fără a se înregistra pagube materiale sau victime, scrie AFP.

sursa: agerpres.ro

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×