Cutremurător! Aşa arată Tito Vilanova după tratamentul anti-cancer

Tito Vilanova a fost prezent ieri la partida disputată de juniorii B ai Barcelonei, aceasta fiind prima apariţie a acestuia de la plecarea forţată de la club din iulie....
09.09.2013 | 11:45
Cutremurator Asa arata Tito Vilanova dupa tratamentul anticancer

Tito Vilanova a fost prezent ieri la partida disputată de juniorii B ai Barcelonei, aceasta fiind prima apariţie a acestuia de la plecarea forţată de la club din iulie.

Fostul antrenor a venit la partida fiului său alături de soţie, purtînd şapcă şi ochelari de soare pentru a nu fi recunoscut. Adrian Vilanova i-a adus bucurie tatălui său, acesta marcînd golul de 2-1, reuşită acestuia fiind decisivă.

Tito Vilanova are o luptă grea împotriva cancerului, acesta fiind şi motivul pentru care s-a retras în vară.

tito

 

Tito Vilanova, fostul antrenor al Barcelonei, a învins de două ori boala, dar care, se pare, nu poate să scape de reapariţia tumorilor maligne, din cauza cărora a demisionat de la club.

Vilanova a fost numit antrenor al Barcelonei pe 27 aprilie 2012. ”Tito cunoaşte foarte bine echipa pentru că a fost asistentul lui Guardiola. E un pas normal pentru echipa noastră”, spunea atunci Sandro Rosell, preşedintele clubului de pe ”Camp Nou”. Însă mulţi ziarişti spanioli au scris atunci că Barca a riscat mult prin numirea noului tehnician. Vilanova fusese diagnosticat cu cancer la glanda parotidă în noiembrie 2011 şi suferise deja o operaţie la Spitalul Vall d’Hebron. Teoretic, boala părea în remisie, iar Vilanova începuse perfect sezonul, Barcelona doborând record după record. Practic însă, lucrurile au stat altfel.

Aproape de finalul lui 2012, la un an de la primul diagnostic, Vilanova a primit o veste cutremurătoare. ”Ne pare rău să anunţăm că Tito a fost din nou diagnosticat cu cancer. El va suferi o operaţie şi apoi va reveni la echipă”, au spus şefii Barcelonei.Când a revenit la echipă, Vilanova nu a reuşit decât să câştige titlul. Iar în momentele de pregătire ale noului sezon, cariera de antrenor a catalanului de 44 de ani a fost din nou oprită. De data aceasta, cancerul a revenit din nou. Pentru a treia oară în doi ani! ”A demisionat din proprie iniţiativă, a considerat că nu mai poate face faţă postului”, au spus surse apropiate tehnicianului către cotidianul catalan ”Sport”.

 

 Aşa arăta Vilanova în august 2012 cînd Barcelona a venit la Bucureşti pentru amicalul cu Dinamo.

www.rpressport.ro

www.rpressport.ro