News

Cutremurător! Tatăl plînge! “Îi duc TORT la CIMITIR!”

Cătălin Hîldan ar fi împlinit, astăzi, 38 de ani, motiv pentru care mai mulţi ultraşi ai clubului din “Ştefan cel Mare” au mers la mormîntul său să aprindă lumînări. Aceştia au...
03.02.2014 | 11:47

Cătălin Hîldan ar fi împlinit, astăzi, 38 de ani, motiv pentru care mai mulţi ultraşi ai clubului din “Ştefan cel Mare” au mers la mormîntul său să aprindă lumînări. Aceştia au vizitat şi casa părintească a “Unicului Căpitan” şi au discutat preţ de cîteva minute cu Marin Hîldan, tatăl fostului fotbalist. Cătălin a decedat pe teren pe 5 octombrie 2000, la puţin timp după ce a căzut pe teren la Olteniţa, în timpul unui meci de pregătire al grupării dinamoviste, din cauza unui stop cardiac.

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-DINAMO BUCURESTI 1-1.DIVIZIA A (8.11.1998)

“Plînge inima în mine, nici nu a apucat să se bucure de viaţă”

Marin Hîldan, tatăl lui Cătălin, regretă că fiul său nu a apucat să se bucure de viaţă şi spune că nu îşi va reveni niciodată din şocul suferit în urmă cu 14 ani. “Doamne, îmi vine să plîng cînd mă gîndesc! De multe ori era în cantonament, însă, cînd era mititel, venea tot timpul acasă. Petreceam împreună, stăteam la masă, rîdeam, ce face o familie obişnuită. Este trist faptul că nu mai este, mă doare sufletul şi acum, nu mai ştiu ce să fac. Ar fi împlinit şi el 38 de ani… Săracul, nici nu a avut timp să se distreze. A murit la 24 de ani, cînd tocmai se pregătea să se bucure de viaţă. Nu mai am cuvinte, credeţi-mă… Plînge inima în mine”, a spus Marin Hîldan pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Tatăl lui Cătălin le-a mulţumit suporterilor că nu i-au uitat băiatul. “Cît m-am bucurat cînd am văzut că au venit suporterii să mă viziteze… Le mulţumesc din inimă! Dinamo a ţinut permanent legătura cu noi, domnul Negoiţă s-a interesat de noi, este foarte atent. Ne întreabă de sănătate, dacă avem nevoie de ceva…”, a încheiat tatăl lui Cătălin Hîldan.

marin-haldan

“La ultima zi de naştere am vorbit cu el de pe telefonul lui Contra”

Cristi Hîldan şi-a amintit că ultima dată cînd i-a urat fratelui său “La mulţi ani” a făcut-o cu ajutorul lui Cosmin Contra, pe al cărui telefon a reuşit să schimbe cîteva cuvinte cu “Unicul Căpitan.” “De ziua lui, era în cantonament. Ultimele şase, şapte aniversări le-a petrecut departe de noi pentru că ba era în Turcia, ba în Cipru. Ţin minte, însă, perfect că la ultima sa zi de naştere l-am sunat pe telefonul lui Contra să îi spunem >. Era în Cipru cu echipa naţională, se pregătea de Euro 2000. Cînd eram mici, ne distram cu prietenii. Să ştiţi că fratele meu nu avea mulţi amici. Stăteam cu toţii la masă, mîncam un tort, beam un pahar de suc…”, a spus Cristi, fratele “Unicului Căpitan”.

ADVERTISEMENT

“Dacă nu vii pe 3 februarie sau pe 5 octombrie la Brăneşti, măcar o singură dată în viaţă, înseamnă că nu eşti dinamovist”

Fratele lui Cătălin a mai povestit, pentru FANATIK.RO, ce va face familia sa astăzi, cînd fostul mijlocaş al lui Dinamo ar fi împlinit 38 de ani. “Aştept să vină tatăl meu cu băiatul de la antrenament şi vom merge cu toţii la cimitir. Vom lua un tort şi vom sta la mormînt cît credem de cuviinţă. Au fost şi suporterii la noi, îi aşteptăm şi astăzi. Mi-a rămas în minte o vorbă a unui fan, îmi dau lacrimile cînd mă gîndesc. Mi-a spus aşa: >”, a spus Cristi Hîldan pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

138…de partide a jucat Cătălin Hîldan pentru Dinamo, perioadă în care a marcat şase goluri

cristi haldan