Cutremurător! Fratele lui Mirel Rădoi a vrut să se sinucidă după o partidă de poker în care ar fi pierdut apartamentul familiei! EXCLUSIV

EXCLUSIV FANATIK
Andrei Trifan    Cristi Coste   
in Echipa nationala
12/02/2019, 08:57
Cutremurător! Fratele lui Mirel Rădoi a vrut să se sinucidă după o partidă de poker în care ar fi pierdut apartamentul familiei! EXCLUSIV GALERIE FOTO EXCLUSIV FANATIK
Mirel Radoi si fratele sau care a vrut sa se sinucida

Zi neagră în familia selecţionerului U21, după ce Mihai Nicuşor a sărit de la etajul 4 al unui bloc din Drobeta-Turnu Severin. FANATIK a aflat că fratele lui Mirel Rădoi a vrut să se sinucidă după o partidă de poker în care ar fi pierdut apartamentul familiei!

Informaţiile sunt de-a dreptul şocante şi scot la iveală un trecut zbuciumat al bărbatului de 37 de ani, care a încercat, într-un moment de disperare, să îşi ia viaţa.

Fratele lui Mirel Rădoi a vrut să se sinucidă după o partidă de poker în care ar fi pierdut apartamentul familiei! Era cumpărat cu banii selecţionerului U21

Luni a picat vestea care a făcut rapid înconjurul României: Mihai Nicuşor Rădoi, fratele fostului fotbalist de la Steaua, Mirel Rădoi, a vrut să se sinucidă, sărind de la etajul 4 al unui bloc din oraşul Drobeta-Turnu Severin. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital, iar starea sa actuală este una gravă.

În acest bloc locuieşte Mihai Nicuşor Rădoi în Drobeta-Turnu Severin. Sursa foto: RTV.NET

Imediat cum a aflat de nenorocire, selecţionerul U21 a plecat spre Severin. Mirel Rădoi se afla la Cheile Grădiştei, la un workshop alături de mai mulţi antrenori şi oameni din staff-ul naţionalei. Drama fratelui său a început însă cu mai mulţi ani în urmă.

Din informaţiile FANATIK, Mihai Nicuşor Rădoi era un împătimit jucător de poker pe bani! De-a lungul vremii, el ar fi pierdut sume uriaşe la acest joc de noroc, de ordinul zecilor de mii de euro, şi, spun gurile rele, două maşini şi o casă! În urmă cu câteva zile, fratele lui Mirel Rădoi ar fi comis o nouă gafă de proporţii.

Sursele FANATIK din Severin povestesc că bărbatul ar fi jucat din nou poker şi că miza partidei pierdute ar fi fost apartamentul în care locuia alături de soţie şi copil! Practic el ar fi pierdut apartamentul cumpărat chiar de Mirel Rădoi! Când a aflat de acest lucru, nevasta l-ar fi ameninţat pe Mihai Nicuşor Rădoi că îl părăseşte, şi-a luat copilul şi a plecat! Mihai Rădoi, sfâşiat de regrete, a decis atunci să îşi pună capăt zilelor şi s-a aruncat de la etajul 4 al blocului în care se afla!

Fratle lui Mirel Radoi
Fratele lui Mirel Radoi

Mirel Rădoi şi-a ajutat fratele cu bani! Cât i-a dat ca să scape de patima jocurilor

Dependenţa lui Mihai Nicuşor Rădoi pentru pokerul pe bani era cunoscută în rândul membrilor familiei, dar şi al băieţilor de oraş din Severin. FANATIK a aflat că Mirel Rădoi ar fi încercat să îşi scape fratele de această belea şi i-ar fi dat o sumă frumuşică, 200.000 de euro vorbeşte lumea, pentru ca acesta să îşi deschidă o afacere şi să renunţe la patima pokerului.

Din păcate, acesta nu l-a ascultat pe fostul fotbalist şi ar fi tocat mare parte din acei bani chiar pe viciul său. El ar fi obişnuit să joace cu câţiva amici din Craiova şi Vâlcea. Din informaţiile noastre, grupul se închidea de regulă într-o casă şi juca ore întregi, iar sumele care se învârteau erau de-a dreptul uluitoare. Recordul unei partide ar fi fost de două zile în care jucătorii nu au părăsit încăperea!

Mirel Rădoi
Mirel Rădoi şi-a ajutat fratele cu bani pentru a scăpa de problemele cu pokerul

A făcut puşcărie pentru furt şi pentru trafic de ţigări

Trecutul zbuciumat al lui Mihai Nicuşor Rădoi nu se opreşte la jocurile de noroc. Fratele selecţionerului U21 a fost prins la furat în străinătate şi a făcut câteva „vizite” în penitenciarele de peste hotare. El a fost reabilitat de judecători în 2011, dar minunea nu a ţinut prea mult în cazul său.

apel 112
Apelul la 112 pentru fratele lui Mirel Rădoi, Mihai Nicuşor, a fost făcut luni, în jurul orelor 12

Trei ani mai târziu, bărbatul a călcat din nou pe bec. De această dată el a fost condamnat în România la 1 an şi 6 luni de închisoare pentru trafic de ţigări. Şi-a ispăşit pedeapsa, dar o altă persoană l-a dat în judecată într-un dosar separat în care procurorii deciseseră neînceperea urmăririi penale. Curtea de Apel Craiova a respins cererea persoanei în cauză şi Mihai Nicuşor Rădoi a scăpat într-un final de acea problemă. Acum, el luptă pentru viaţa sa, după gestul necugetat pe care l-a făcut.

Închide ×