Hotnews

Cutremurător! Mesajul lui Ştefan Bănică în legătură cu moartea lui Ekeng

Lumea sportului este în doliu. Mijlocasul dinamovist, Patrick Ekeng a căzut secerat pe teren în minutul 70 al meciului dintre Dinamo Bucureşti şi Viitorul Constanţa. Ştefan Bănică Jr., fan...
08.05.2016 | 00:00
Cutremurător! Mesajul lui Ştefan Bănică în legătură cu moartea lui Ekeng

Lumea sportului este în doliu. Mijlocasul dinamovist, Patrick Ekeng a căzut secerat pe teren în minutul 70 al meciului dintre Dinamo Bucureşti şi Viitorul Constanţa. Ştefan Bănică Jr., fan declarat al echipei din Stefan cel Mare, a fost profund impresionat de tragedie. Actorul a postat un mesaj emoţionant pe contul de socializare.

„Sunt alături cu tot sufletul de clubul Dinamo şi de toată suflarea dinamovistă, ca orice suporter fidel, după tragedia de ieri, când un alt fotbalist al echipei, Patrick Ekeng – neuitându-i pe Klein si Haldan – moare pe teren ! Câţi trebuie sa mai moara ca să ne dăm seama că avem un sistem sanitar criminal, de la intervenţia de prim-ajutor şi până la soluţiile dezinfectante folosite în spitale??? Dumnezeu să-l ierte!”, a scris Stefan Banica jr.

Laurette Nogo, agentul care a contribuit la transferul lui Patrick Ekeng în România, a postat un mesaj dur pe un site de socializare, un fel de ”auto pedeapsă”. ”Blestemată fie ziua în care l-am adus în România! Faţă de familia lui, nu pot să-mi iert că l-am convins să vină la Dinamo. Nu vreau să mai aud de fotbal”, a scris femeia.

Sursă: www.libertatea.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri