News

Cutremurător! Părinții Luizei Melencu au mers acasă la Alexandra, după ce s-a confirmat că e moartă

04.08.2019 | 10:26
Cutremurator Parintii Luizei Melencu au mers acasa la Alexandra dupa ce sa confirmat ca e moarta

Familia Luizei Melencu, adolescenta dispărută în luna aprilie, a mers în comuna în care locuia Alexandra Măceșanu după ce s-a confirmat că ADN-ul găsit în cenușa din butoiul  din curtea lui Gheorghe Dincă aparțin fetei de 15 ani. 

Familiile celor două adolescente ucise de Gheorghe Dincă s-au întâlnit

Medicii legiști de la IML au confirmat că ADN-ul găsit pe oasele din butoiul pe care îl avea Gheorghe Dincă în curte aparțin Alexandrei Măceșanu. După aflarea acestei vești cumplite familia Luizei Melencu, adolescenta dispărută în luna aprilie a mers în localitatea Dobrosloveni la părinții Alexandrei Măceșanu pentru a fi alături de ei.

Familia Luizei Melencu a fost întâmpinată de părinții Alexandrei și au intrat în curtea familiei Măceșanu unde au stat mai bine de o jumătate de oră. Mama Luizei Melencu speră că fiica sa este în viață, dar părinții Alexandrei Măceșanu și-au pierdut orice urmă de speranță mai ales după confirmarea ADN-ului.

Familia Luizei Melencu s-a dus acasă la părinții Alexandrei
Mama Luizei Melencu a stat de vorbă cu părinții Alexandrei în curtea casei, apoi a plecat. Susa foto: click.ro

Avocatul lui Dincă a mai dat detalii despre crimele comise

Gheorghe Dincă susține în continuare că a făcut doar două victime în ciuda faptului că anchetatorii au găsit mai multe amprente și dovezi care îl incriminează. Se pare că au fost găsite suficiente probe care atestă că Dincă a comis și o a treia crimă. Avocatul criminalului Claudiu Lasoschi a oferit detalii din anchetă și a precizat că Dincă a omorât-o pe Luiza în același fel ca pe Alexandra. Singura excepție ar fi că pe Luiza Melencu nu a ars-o.

„El nu precizează culoarea părului Luizei, susţine că nu-şi aduce aminte. Nu e lămurită situaţia, dar el recunoaşte două omoruri, două fapte. El a declarat că nu a îngropat-o pe Luiza. Din ceea ce cunosc eu nu a fost îngropată. Ca modus operandi a procedat la fel, până la momentul la care cele două victime au decedat. Nu susţine că ar fi incinerat şi trupul Luizei. El susţine că a luat-o, a precizat de unde, a luat-o, s-a dus cu ea către destinaţia ei, a oprit, apoi a plecat spre domiciliul lui. Conform declaraţiei lui, susţine că fata ar fi fost de acord să îl însoţească. Acasă a lovit-o, a căzut, şi ar fi decedat. Susţine că a făcut două victime, atât”, a declarat avocatul lui Gheorghe Dincă la Antena 3.