Carousel hot news

Cutremurător! Zeci de băieţi sirieni au fost violaţi într-o tabără de refugiaţi

Descoperire terifiantă în tabăra de refugiaţi Nizip, situată în apropiere de graniţa turco-siriană. Cel puţin 30 de băieţi sirieni au fost abuzaţi sexual de un îngrijitor. Copii au...
13.05.2016 | 18:25
Cutremurător! Zeci de băieţi sirieni au fost violaţi într-o tabără de refugiaţi
ADVERTISEMENT

Descoperire terifiantă în tabăra de refugiaţi Nizip, situată în apropiere de graniţa turco-siriană. Cel puţin 30 de băieţi sirieni au fost abuzaţi sexual de un îngrijitor. Copii au vârstele cuprinse între 8 şi 13 ani, transmite Russia Today.

Îngrijitorul este acuzat că a violat şi a molestat zeci de copii din septembrie 2015 şi până la începutul acestui an. Bărbatul le cumpăra apoi tăcerea copiilor cu o sumă cuprinsă între 45 eurocenţi şi 1,5 euro. Mai mulţi copii au descris în detaliu cum au fost abuzaţi sexuali în toaletele taberei de refugiaţi. Agresorul a fost arestat şi şi-a recunoscut faptele în faţa instanţei.

ADVERTISEMENT

Opt familii au depus plângere până acum, mai scrie sursa citată. Celelalte au refuzat să facă acest lucru, cel mai probabil de teamă că vor fi deportate.

Informaţiile ies la iveală la o lună după ce Angela Merkel a vizitat tabăra de refugiaţi, unde sunt adăpostiţi 14.000 de sirieni. În timpul vizitei, cancelarul german a fost întâmpinat cu flori de un grup de copii sirieni. La sfârşit, Angela Merkel s-a declarat impresionată de condiţiile de viaţă din tabără de refugiaţi şi de modul în care sunt trataţi aceştia.

ADVERTISEMENT

Sursă: www.libertatea.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri