Cutrone o ameninţă pe Juventus! ”Îl studiez pe SuperPippo”

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
30/03/2018, 12:38
Cutrone o ameninţă pe Juventus! ”Îl studiez pe SuperPippo”

Tânărul atacant milanez nu a reuşit să înscrie în partidele împotriva campioanei Italiei, dar a dezvăluit în Corriere dello Sport că l-a învins pe legendarul portar Gianluigi Buffon la antrenamentele de la echipa naţională a Italiei.

”Nu mă tem de Juventus, voi marca sâmbătă. Vrem să câştigăm şi să continuăm lupta pentru a prinde un loc de Champions League. Îl studiez pe SuperPippo (n.r. – Filippo Inzaghi), este idolul meu”, a declarat Patrick Cutrone.

Cutrone va fi titular cu Juventus

Presa italiană a anunţat că antrenorul formaţiei AC Milan, Gennaro Gattuso, este tentat să-l folosească titular pe atacantul Patrick Cutrone în meciul cu Juventus Torino, din etapa a 30-a din Serie, care se va disputa sâmbătă, de la ora 21:45.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Stelea “răcoreşte România” pe bani mulţi! Cât scoate din publicitate

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×