Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cuvintele lui Mircea Lucescu care l-au emoționat în noapte pe Răzvan Lucescu: „Gata, de acum asta voi face. Cum ai făcut și tu când erai mic”

Răzvan Lucescu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA ce cuvinte care l-au emoționat până la lacrimi i-a spus tatăl său după ce a devenit pentru a doua oară campion al Greciei cu PAOK Salonic.
21.05.2024 | 01:04
Cuvintele lui Mircea Lucescu care lau emotionat in noapte pe Razvan Lucescu Gata de acum asta voi face Cum ai facut si tu cand erai mic
Moment emoționant Răzvan Lucescu - Mircea Lucescu la finalul meciului care a făcut-o pe PAOK Salonic campioană în Grecia. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu a scris istorie la PAOK Salonic, după ce a cucerit al patrulea titlu de campioană a Greciei din istoria clubului, iar printre cei care i-au fost alături în aceste momente extraordinare s-a numărat și tatăl său Mircea Lucescu.

Răzvan Lucescu, emoționat de cuvintele lui Mircea Lucescu după ce a devenit campion cu PAOK

Mircea Lucescu nu putea să rateze meciul care a adus titlul lui PAOK Salonic și a suferit alături de fiul său Răzvan din tribunele stadionului lui Aris. El a povestit la FANATIK SUPERLIGA ostilitatea totală cu care a fost întîmpinată delegația lui PAOK de rivala locală, dar și emoțiile pe care le-a trăit de-a lungul întregii partide.

ADVERTISEMENT

„L-ai văzut vreodată mai emoționat pe tatăl tău decât a fost duminică seara?”, l-a întrebat Horia Ivanovici pe Răzvan Lucescu într-un interviu eveniment la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

„Nu știe ce să răspund. Fiecare moment… Atunci când am câștigat primul titlu sau prima cupă, prin 2005/2006 Cupa cu Rapid, a fost primul meu trofeu, crezi că ăla se uită ușor? Și atunci tata a venit cu mine la petrecere, a fost foarte emoționat. La titlul cu PAOK din 2019 a fost aici.

ADVERTISEMENT

Dar, într-adevăr, duminică seara cred că a fost ceva special și pentru el. Nu știu de ce, că nu sunt la primul trofeu, dar am simțit ceva special. Și prin modul cum mi-a spus «Gata, am luat decizia. Așa cum tu ai venit după mine când erai mic, de acum nu mai fac nimic altceva decât să vin după tine».

Felul cum a spus-o, cu entuziasm, emoționat, nu știu… a fost ceva special, nu doar o simplă afirmație «voi veni după tine»”, a dezvăluit Răzvan Lucescu discuția emoționantă, care i-a stors câteva lacrimi, avută cu tatăl său Mircea după ce a luat titlul în Grecia cu PAOK Salonic.

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu, aruncat pe brațe de jucătorii lui PAOK

Triumful lui PAOK a provocat o explozie de bucurie printre jucători și staff chiar pe gazon, imediat după terminarea meciului care a a dus titlul, în timp ce fanii au declanșat fiesta pe străzile din Salonic.

„S-a respectat obiceiul, te-au luat băieții pe brațe și te-au aruncat în sus?”, a vrut să știe Horia Ivanovici cum a sărbătorit pe gazon Răzvan Lucescu performanța uriașă obținută cu PAOK Salonic.

ADVERTISEMENT

„Da, da… Imediat după premiere, acolo pe podium. Și m-am lăsat fericit și, cum să spun, așa, descătușat, ușurat, am și ridicat brațele în sus… Nu am avut niciun moment de stres sau de jenă, pur și simplu am acceptat cu cea mai mare ușurare”, a răspuns, vizibil emoționat, Răzvan Lucescu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune disponibilă și în premieră pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 17:30.

MOMENTUL EMOTIONANT Mircea Lucescu si FIUL SAU, Razvan, dupa TITLUL din Grecia

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”