Life

Cuza de la Noaptea Târziu, încă o lovitură după Asia Express. Este moderator la o nouă emisiune

Cuza de la Noaptea Târziu are un nou proiect după Asia Express, concurentul acceptând provocarea de a lucra la o emisiune.
18.10.2021 | 21:02
Cuza de la Noaptea Tarziu inca o lovitura dupa Asia Express Este moderator la o noua emisiune
Cuza de la Noaptea Târziu, încă o lovitură după Asia Express. Este moderator la o nouă emisiune. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul originar din Târgu-Jiu a ajuns la radio. Artistul va putea fi auzit de acum înainte în show-ul pe care-l moderează Răzvan Popescu.

Cuza de la Asia Express nu a stat prea mult pe gânduri și a acceptat să facă parte din echipa de la Radio ZU, unde speră să „fure” meserie de la cei mai buni.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, artistul spune că nu se aștepta nicio secundă să primească o asemenea ofertă pentru că niciodată nu s-a gândit serios la această latură a sa.

Cuza de la Noaptea Târziu a ajuns la radio. Cu cine face echipă concurentul de la Asia Express

„Când m-a sunat Răzvan și mi-a propus să fac emisiune cu el… mâncam (râde). M-a bucurat foarte tare propunerea.

ADVERTISEMENT

Niciodată nu m-am gândit la modul serios că aș putea să fiu în cărți pentru un proiect de radio, dar uite… Mă bucur foarte mult, pentru mine este o super provocare, nu știu dacă voi fi bun sau rău.

Știu, însă, că vin cu entuziasm, cu toate resursele mele, pe care vreau să le investesc în aceste 2 ore de emisiune de luni până joi, și 3 ore vinerea. Sunt fericit, încrezător și entuziasmat.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc să învăț de la Răzvan entuziasmul, vreau să «fur» din pasiunea pe care o are el. Mi s-a spus că radioul este un drog, vreau și eu să-l iau în doze zilnice.

Vreau să învăț să-mi eficientizez cuvintele de la Răzvan. Ce mai… vreau să învăț tot”, a declarat Cuza de la Noaptea Târziu, scrie radiozu.ro.

ADVERTISEMENT

Când se difuzează emisiunea lui Cuza și Răzvan Popescu

Entuziasmat este și Răzvan Popescu, care recunoaște că și l-a dorit foarte mult în emisiunea sa pe concurentul de la Asia Express.

Omul de radio este încrezător și cu siguranță va face echipă bună cu artistul de la Noaptea Târziu, alături de care va putea fi ascultat din data de 19 octombrie 2021.

Emisiunea celor doi se difuzează de luni până joi, în intervalul orar 16:00 – 18:00 și în fiecare vineri, între orele 16:00 – 19:00.

ADVERTISEMENT