Life

Cuza, înșelat de o fostă iubită. Cine i-a furat artistului partenera de viață

07.10.2020 | 13:18
Cuza inselat de o fosta iubita Cine ia furat artistului partenera de viata
Cuza, înșelat de o fostă iubită. Cine i-a furat artistului partenera de viață. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cuza, fostul iubit al frumoasei vedete Ramona Olaru, recunoaște că a fost înșelat de o fostî parteneră de viață. Vloggerul cunoscut pentru parodiile muzicale de pe Youtube a povestit în platoul unei emisiuni TV cine i-a furat iubita, dar și cum a ajuns în această situație.

Tânărul originar din Târgu-Jiu, județul Gorj, a dezvăluit câteva lucruri interesante despre experiențele amoroase pe care le-a avut înainte de a fi cu asistenta de la Antena 1, precizând că cel mai bun prieten „i-a suflat” partenera de viață.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a povestit că fata alături de care a fost în urmă cu câțiva ani s-a îndrăgostit de unul dintre amicii săi la scurt timp după ce a reușit să o angajeze la barul în care lucra acesta.

Cuza, înșelat de o fostă parteneră de viață. Un prieten i-a suflat iubita

Am fost înșelat. De la cel mai bun prieten de-al meu. Eu am ajutat-o să se angajeze la un bar, iar prietenul meu era barman”, a spus cântărețul la Antena Stars, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Cuza a vorbit și despre sentimentele pe care le are pentru Ramona Olaru, declarând că este în continuare îndrăgostit de blondină, în ciuda faptului că s-au despărțit recent.

„Am fost, sunt îndrăgostit de o femeie celebră”, a completat cântărețul de la Noaptea Târziu, moment în care s-a referit la nimeni alta decât fosta sa iubită, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT

Cuza, pe numele real Adrian Popescu, și Ramona Olaru au format un cuplu circa un an, îndrăgostindu-se la nici 3 luni de la divorțul vedetei de fostul soț, Bogdan. Cei doi aveau planuri de căsătorie, blondina fiind cerută chiar pe 14 februarie de Ziua Îndrăgostiților.

Povestea asistentei de la Neatza și a artistului a fost una cu năbădăi, despărțindu-se în toată această perioadă de nenumărate ori, ultima separare având loc chiar luna trecută.

ADVERTISEMENT

Celebrul vlogger a fost aspru criticat de blondină, care la un moment dat l-a descris ca fiind „un bărbat de nimic”. De atunci și până în prezent Ramona Olaru a lăsat multe mesaje cu subînțeles la adresa fostului partener de viață.

ADVERTISEMENT
Tags: