Life

Cuza și Emi, detalii despre competiția Asia Express. Cu ce amintiri au rămas finaliștii: “Am trăit ca într-un basm”

Cuza și Emi de la Noaptea Târziu au făcut câteva dezvăluiri despre competiția Asia Express, unde au luptat în marea finală împotriva echipei formată din Mihai și Elwira Petre.
29.11.2021 | 08:31
Cuza si Emi detalii despre competitia Asia Express Cu ce amintiri au ramas finalistii Am trait ca intrun basm
ADVERTISEMENT

Cei doi concurenți de pe Drumul Împăraților au oferit detalii despre show-ul moderat de Irina Fodor, precizând cu ce amintiri rămân în urma competiției de la Antena 1.

Cuza și Emi s-au bucurat din plin de experiență, chiar dacă nu le-a fost deloc ușor să găsească cazare sau mașină pentru misiunile primite.

ADVERTISEMENT

Cuza și Emi de la Asia Express, dezvăluiri despre competiția de la Antena 1

„Trecând peste chestiile negative, a fost o experiență fantastică! Am trăit ca într-un basm și cu siguranță o să avem un miliard de povești de spus”, a declarat Emi de la Noaptea Târziu pentru a1.ro.

De aceeași părere este și celălalt coleg de echipă, care se bucură din plin de oamenii pe care i-a întâlnit pe parcusul celor două luni de filmări de pe Dumul Împăraților.

ADVERTISEMENT

„Am cunoscut o mulțime de oameni din toate țările astea: oamenii din echipa noastră, reporteri, operatori, producători, asistenți de producători, sunetiști, o grămadă de oameni super mișto, care au depus eforturi ca noi să arătăm ceva. E extraordinar de frumos!”, a completat Cuza, mai arată sursa menționată mai sus.

Finaliștii de la Asia Express au încheiat parcursul din competiție într-o notă pozitivă și cu un vibe bun. În plus, nu au uitat de prezentatoarea Irina Fodor, căreia i-au cântat o ultimă melodie.

ADVERTISEMENT

Moderatoarea de la Antena 1 a ascultat piesa pe care cei doi tineri au fredonat-o încă din primele etape, doar că de această dată interpretarea a avut loc în Israel.

Cuza și Emi, despre ultimul autostop de la Asia Express

Totodată, băieții de la Noaptea Târziu au vorbit și despre ultimul autostop înainte de a ajunge la Irina Fodor, care deși a fost o cursă nebună nu i-a ajutat să fie aleși câștigătorii sezonului acesta.

ADVERTISEMENT

„Ultimul nostru autostop spre aici, am avut un băiat care a mers cu 120 km/h prin oraș, am încălcat puțin regulile, însă spre final și-a distrus mașina, nu îi mai mergea mașina efectiv”, a dezvăluit Emi.

De asemenea, Cuza și-a amintit că colegul și prietenul său din copilărie a uitat de un pariu, și anume să-l tundă la chelie dacă va câștiga competiția de la Antena 1.

Per total, cei doi finaliști de la Asia Express au plecat acasă cu un bagaj plin de amintiri frumoase, în timp ce Emi s-a logodit cu iubita sa, Mădălina. Cuza va fi naș pentru primul lor copil.

ADVERTISEMENT