Life

Cuza și Emi de la Noaptea Târziu, pregătiți pentru Asia Express 4. Cu ce gânduri pleacă la drum cei doi

Cuza și Emi de la Noaptea Târziu, pregătiți pentru Asia Express 4. Cei doi au povestit cu ce gânduri pleacă la drum.
23.05.2021 | 16:24
Cuza si Emi de la Noaptea Tarziu pregatiti pentru Asia Express 4 Cu ce ganduri pleaca la drum cei doi
ADVERTISEMENT

Cei doi componenți ai trupei sunt pregătiți pentru aventurile de pe Drumul Împăraților de la Asia Express. Ei au precizat că nu și-au făcut o strategie anume.

Cuza și Emi au explicat că au în spate o prietenie de 15 ani. De-a lungul timpului au mai existat și conflicte, dar au trecut cu ușurință peste toate.

ADVERTISEMENT

Cuza și Emi de la Noaptea Târziu, pregătiți pentru Asia Express 4. Cu ce gânduri pleacă la drum cei doi

Fanii celor doi artiști au fost surprinși de vestea că cei doi vor lua parte la aventura Asia Expres. Totuși, aceștia sunt convinși că Emi și Cuza fac parte dintre favoriții pentru câștigarea competiției.

Artiștii au explicat că au trecut prin multe lucruri împreună și au fost și multe certuri în cei 15 ani. Totuși, nu s-au dus niciodată la culcare supărați unul pe altul.

ADVERTISEMENT

„Eu am spus-o de multe ori: nu mi-e teamă real de nimic. Spun despre tot ce s-a întâmplat până acum, noi știm că Asia e plină de surpriză. Dar, uitându-ne la sezoanele trecute și transpunâdu-mă în situațiile alea, nu mă sperii atât de tare, dar stai să mă vezi,” a explicat Cuza, potrivit SpyNews.

„Avantajul unui prieten foarte bun este că îl iubești și te iubește, dar dezavantajul este că atunci când te superi și îl înjuri, o faci cum trebuie. Eu cred că nu o să fie cazul la noi. De fapt, sper că nu o să fie cazul la noi pentru că nu știu ce să mai cred,” a mai spus acesta.

ADVERTISEMENT

„Ne-am certat în 15 ani de foarte multe ori. Cel mai important este faptul că seara adormeam amândoi împăcați, fiecare la el acasă, să nu se înțeleagă greșit!”, a adăugat.

Asia Exprec, testul prieteniei celor doi

Cei doi au explicat că Asia Expres le va testa prietenia. Deși se cunosc de foarte multă vreme, nu au patrecut niciodată atât de mult timp împreună.

ADVERTISEMENT

„Mie mi-e teamă de noi foarte tare pentru că în a noastră, frăție, prietenie de 15 ani, din păcate sau fericire, nu am stat niciodată cap în cap atât de mult. Și dormit, și făcut probe și mâncat și tot”,a explicat Emi.

Ambii parteneri au recunoscut că nu au o strategie anume pentru competiție. Ei vor încerca să se adapteze pe parcurs.

Scopul participării la această aventură este de a-și descoperi cea mai bună versiune. Cei doi sunt hotărâți să depășească toate obstacolele.

 

ADVERTISEMENT