Life

Cuza și Emi, dezvăluiri sincere despre Asia Express. Nu se așteptau să ajungă în finală

Al patrulea sezon din Asia Express se apropie de final. Emi și Cuza au acceptat să vorbească în cadrul unei emisiuni despre experiența inedită pe care au trăit-o.
27.11.2021 | 11:09
Cuza si Emi dezvaluiri sincere despre Asia Express Nu se asteptau sa ajunga in finala
ADVERTISEMENT

Emi și Cuza au avut un parcurs foarte bun la Asia Express și au reușit să ajungă în finala celui mai dur reality-show.

Duminică, 28 noiembrie, de la ora 20.00 la Antena 1 va fi difuzată marea finală.

Băieții de la Noaptea Târziu au fost invitații lui Dan Capatos și au vorbit despre experiențele trăite la Asia Express.

ADVERTISEMENT

Cuza și Emi, dezvăluiri sincere despre Asia Express. Nu se așteptau să ajungă în finală

Emi și Cuza au recunoscut că nu s-au gândit niciodată că ar putea ajunge în finala Asia Express – Drumul împăraților. Și-au dorit să rămână cât mai mult în concurs, pentru experiența în sine. Premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro nu i-a interesat foarte mult.

Băieții au vorbit la Xtra Night Show despre peripețiile prin care au trecut. Nu au dezvăluit însă dacă ei sunt câștigătorii sezonului patru.

ADVERTISEMENT

“Noi nu ne-am dus pentru premiu ca bani. (…) Din primele zile ne-am dorit să jucăm tot ce se poate din Asia Express, experiența să fie cât mai lungă pentru noi”, a declarat Emi, la Xtra Night Show.

Cuza a recunoscut că aventurile pe care le-a trăit alături de colegul său au fost inedite, iar legătura dintre ei este acum mult mai puternică.

ADVERTISEMENT

“Ajungând în finală s-au îndeplinit cele două dorințe. Dorința mea era să nu plecăm primii și dorința lui Emi era să ajungem în finală. (…) Eu mai am o bucurie.

Am plecat cu cel mai bun prieten al meu și m-am întors cu un frate. O experiență de duritatea asta chiar te leagă. (…) Nu ne așteptam”, a spus și Cuza.

ADVERTISEMENT

Cele două echipe calificate în finala Asia Express au demonstrat pe parcursul show-ului că își merită locul. Cei patru concurenți mai au de îndeplinit o misiune solicitantă pe străzile din Tel Aviv. Proba va avea loc într-o bază militară din Israel, iar finaliștii vor fi supuși unor antrenamente dure și vor învăța să tragă cu arma.

Irina Fodor îi va aștepta cu amuleta de aur în valoare de 30.000 de euro la Turnul lui David. Finala Asia Express – Drumul împăraților are loc duminică, 28 noiembrie 2021, de la ora 20.00, la Antena 1.

ADVERTISEMENT