Life

Cuza și Ramona Olaru, revedere stânjenitoare după despărțire. S-a întâmplat în direct, la TV. Video

12.10.2020 | 13:16
Cuza si Ramona Olaru revedere stanjenitoare dupa despartire Sa intamplat in direct la TV Video
ADVERTISEMENT

Cuza și Ramona Olaru s-au întâlnit la scurt timp după despărțire, revederea fiind una de-a dreptul stânjenitoare pentru foștii parteneri de viață. Cântărețul a fost invitat în emisiunea unde blondina este asistentă, cei doi amorezi neputându-se ascunde.

Artistul de la Noaptea Târziu a stat față în față cu fosta sa iubită, Ramona Olaru neavând niciun fel de reacție legat de prezența acestuia în platoul emisiunii de la Antena 1. Nu același lucru se poate spune despre prezentatorii Dani Oțil și Răzvan Simion care l-au luat peste picior.

ADVERTISEMENT

Nu i-a văzut nimeni la treabă, că ei n-au exact o meserie”, a fost replica lui Răzvan Simion la adresa celor trei băieți din Târgu-Jiu care au fost provocați la un concurs de Air Guitar.

Ramona Olaru și Cuza, momente stânjenitoare la TV, după separare

Toți cei prezenți în platoul emisiunii matinale au izbucnit în hohote de râs la replica lui Răzvan legat de meseria fostului iubit al asistentei TV. Ramona Olaru nu a rămas nici ea fără reacție și a râs destul de tare spre amuzantul telespectatorilor.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină și-a pus mâinile în cap, semn că s-a simțit oarecum stânjenită pentru fostul partener de viață, dar și pentru colegii acestuia. Tânăra pare afectată de separarea de bărbatul cu care a format un cuplu circa un an de zile.

Postările vedetei duc cu gândul la dezamăgire și singurătate, semn că suferă după Cuza, pe numele real Adrian Popescu. Una dintre poveștile asistentei TV de pe contul de Instagram arată că regretă că nu a luat decizia de a se despărți mai devreme.

ADVERTISEMENT

„Straniu cum aceleași amintiri îl făceau pe el să regrete că a pierdut-o și pe ea să regrete că nu a plecat mai devreme”, a scris Ramona Olaru pe InstaStory în urmă cu foarte puțin timp.

Mai mult decât atât, vedeta Antena 1 afișează o singurătate deplină, apărând adesea în compania unui pahar de vin. Se pare că blondina și-a făcut un fel de jurnal al femeii singure unde nu ezită să spună ceea ce simte față de fostul partener de viață.

ADVERTISEMENT

„Când încercă să te mintă iar ceva, dar tu știi deja adevărul! :)))”, este o altă aluzie făcută de asistenta lui Dani Oțil și a lui Răzvan Simion la adresa fostului iubit.

ADVERTISEMENT