Da, ați prins bine. 3 mari pariuri câștigătoare în România sunt și online, 24 din 24

Claudiu Ilie   
în Fortuna
12/01/2021, 14:46
Da, ați prins bine. 3 mari pariuri câștigătoare în România sunt și online, 24 din 24

Nu ne place că s-a mutat aproape totul acasă dar din multe puncte de vedere ale jucătorilor, am democratizat drumul câștigurilor. Alegem meciul ăla, cota aia mare de la Fortuna și banii intră-n cont. La fel și la bile. Punem pe numerele alea și alea și într-un minut e gata câștigul. Cel mult un minut. Ăsta e avantajul loteriilor virtuale. Poți să pariezi nonstop și să câștigi întruna. Pe numere, pe secvențe de numere, pe primele numere, pe culori, pariuri simple sau sistem pentru profesioniștii câștigurilor. E ca într-un parc de distracții unde orice ai alege, intensitatea momentelor și distracția vin pachet.

Deci 2021 a început la Fortuna cu loteriile virtuale Lucky 6, Lucky X și Next Six. În forță, așa cum am încheiat și 2020. Asta ziceam cu parcul de distracții și cu ocaziile multiple de pariere. Când ai o groază de oportunități, e aproape imposibil să driblezi câștigul. Toate loteriile și tipurile de pariuri din agenții la aceste trei jocuri, sunt pe efortuna.ro. Fără taxă de administrare, fără alte taxe. Numai cu câștiguri.

Toate regulile sunt explicate pe efortuna.ro ca să le înțeleagă oricine, de la prima bilă. La fel și calculul câștigului pentru orice tip de bilet – simplu sau sistem – și pentru orice tip de pariu.

Aceste noi jocuri virtuale cu multe extrageri de numere și cu pariuri LIVE în timpul extragerilor completează celelalte jocuri virtuale spectaculoase de la Fortuna: fotbal, curse de cai, câini, mașini și motociclete.

Închide ×