Dă FCSB lovitura cu Dorin Rotariu? “E prea lent!”/ “Îţi poate câştiga un meci!”

Iuliana Spirache   
in FCSB
11/07/2018, 19:43
Dă FCSB lovitura cu Dorin Rotariu? “E prea lent!”/ “Îţi poate câştiga un meci!” GALERIE FOTO
Dorin Rotariu se bucură după un gol înscris pentru un gol înscris pentru Club Brugge

FCSB lovitura cu Dorin Rotariu? Gabi Balint şi Ladislau Boloni au păreri diferite în ceea ce priveşte un viitor transfer al atacantului care a evoluat şi pentru FC Dinamo Bucureşti la vicecampioana României. Primul este de părere că Rotariu n-ar trebui să revină în Liga 1, în timp ce al doilea este sigur că internaţionalul român ar fi un transfer bun.

”Pentru FCSB, Rotariu ar fi o mutare bună. Eu l-aș sfătui să rămână acolo. Poate veni și să stea o perioadă scurtă și să prindă din nou un transfer afară. Ar depinde de traseul Stelei din Europa. Vârf nu poate juca. El a jucat în dreapta sau al doilea atacant. E prea lent să fie vârf. Acolo trebuie să pui corpul. Nici ceilalți nu sunt. FCSB trebuie să își ia vârf. Tănase, Coman nu sunt atacanți. Sunt doar niște încercări. Nu au ce să joace acolo”, a spus Gabi Balint la o emisiune de sport.

Dă FCSB lovitura cu Dorin Rotariu? Ce zice Ladislau Boloni

“Eu cred că este un lucru pozitiv să joci la Steaua 1, Steaua 2, FCSB, sau cum vreți să-i spuneți. Mai bine acolo decât la Mouscron. L-am văzut, l-am urmărit pe Dorin Rotariu în campionatul Belgiei. Face lucruri bune pe moment, surprinzătoare, câștigă meciuri din când în când.

Dorin Rotariu se antrenează cu Club Brugge
Dorin Rotariu, jucător care este dorit de FCSB, în timpul unui antrenament susţinut la Club Brugge

Trebuie însă să-și stabilizeze jocul, să fie constant. Spre deosebire de el, Răzvan Marin a făcut un sezon întreg foarte bun. A câștigat sau nu echipa lui, el a jucat foarte bine. Dorin Rotariu a avut doar momente de joc, dar poate evolua”, a spus Boloni.

Citeşte şi: FCSB nu este singura echipă care îl vrea pe Dorin Rotariu

Închide ×