Sport

Dă fotbalul pe box? Ionuț Radu a făcut spectacol în ring. Loviturile aplicate adversarului. Video

Fostul căpitan al României U21 le-a demonstrat fanilor că se pricepe și la box. Provocat de un prieten, acesta a urcat în ring și i-a administrat câteva lovituri demne de un adevărat pugilist.
02.11.2021 | 13:25
Da fotbalul pe box Ionut Radu a facut spectacol in ring Loviturile aplicate adversarului Video
ADVERTISEMENT

Dacă fotbalul nu-i mai oferă satisfacții, Ionuț Radu se poate orienta oricând spre o carieră în boxul profesionist. Stau mărturie imaginile publicate chiar de el, cu foarte puțin timp în urmă, pe rețelele de socializare.

Provocat de unul dintre prietenii săi, portarul lui Inter Milano a urcat în ring și i-a administrat câteva lovituri extrem de precise. Chiar dacă nu a fost vorba de nimic altceva decât un joc menit să-l binedispună în timpul liber, fanii i-au remarcat imediat calitățile.

ADVERTISEMENT

În schimb, la campioana en-titre a Italiei – cu care mai are contract până în vara anului 2024 – a bifat în actuala stagiune nu mai puțin de 16 meciuri (13 în Seria A și 3 în Liga Campionilor) din postura de rezervă a veteranului Samir Handanovic (37 de ani) și pare greu de crezut că va mai reuși să se impună.

Ionuț Radu s-a apucat de box. Imaginile care au făcut furori pe rețelele de socializare

După ce și-a etalat calitățile vocale interpretând una dintre Nocturnele lui Chopin, Ionuț Radu a urcat în ringul de box pentru a exersa câteva lovituri alături de unul dintre prietenii săi. Puteți afla cum s-a descurcat urmărind imaginile de mai jos.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, deși până mai ieri era convins că poate deveni principala variantă a lui Simone Inzaghi pentru postul de portar, acum pare decis să o părăsească pe Inter Milano. Nu de alta, dar pe „Giuseppe Meazza” ar putea ajunge camerunezul Andre Onana, legitimat în momentul de față la Ajax Amsterdam.

De altfel, acesta a fost dorit recent de Arsenal Londra și de echipe din Franța sau Germania, dar suspendarea de un an pentru dopaj – după ce i-a fost descoperit furosemid în urină – a făcut ca orice tratative să fie sortite eșecului.

ADVERTISEMENT

Ionuț Radu ar putea ajunge la Galatasaray

Cum șansele să se impună la Inter Milano sunt din ce în ce mai mici, Ionuț Radu se pregătește pentru o nouă aventură. Potrivit Calcio Mercato, Galatarasay, echipă la care evoluează Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, s-a arătat interesată de transferul său în pauza de iarnă.

Inter nu se va baza pe Ionuț Radu în viitor și speră să îl pună pe lista de transferuri. Dacă va reuși să îl vândă în ianuarie, șansele ca Onana să ajungă la Milano ar crește foarte mult”, anunță sursa citată.

ADVERTISEMENT

Cotat la cinci milioane de euro, goalkeeperul român a avut șansa să plece în vară, dar a refuzat oferta celor de la Real Sociedad, din dorința de a lupta pentru postul de titular la Inter Milano. „Sunt aici din 2015, dar nu mă consider un veteran. Dar, vreau să devin, sunt încă tânăr. M-am pregătit bine în presezon.

Am vorbit cu antrenorul (n.r. Simone Inzaghi), mi-a explicat că portarul trebuie să fie primul care atacă. Trebuie să am un joc bun cu mingea la picior ca să lansez acțiuni.

Asta a fost principala lui cerință. Vreau să fiu din ce în ce mai bun, acesta e cel mai important lucru”, chiar înainte de startul actualei stagiuni.

ADVERTISEMENT
Tags: