Sporturi

Dă vina pe iarbă! Virginia Ruzici explică motivul eliminării Simonei Halep

Autor: Gabriel Esanu | 09.07.2018 | 21:12
Dă vina pe iarbă! Virginia Ruzici explică motivul eliminării Simonei Halep
Virginia Ruzici explică motivul eliminării Simonei Halep. Ce spune campioana de la Roland Garros 1978

Virginia Ruzici explică motivul eliminării Simonei Halep. Campioana de la Roland Garros din 1978, actualmente managerul liderului mondial, spune că iarba este o suprafață care nivelează valorile, lucru care a dus la o partidă foarte echilibrată între Halep și Su-Wei Hsieh, câștigată de jucătoarea din Asia, la capătul unei partide care a durat aproape două ore și 30 de minute. Românca a avut 5-2 în decisiv, dar nu a reușit să profite.

“Iarba a fost dintotdeauna suprafața de joc care nivelează valorile cel mai mult. Asa se întâmpla și în vremurile când eu eram jucătoare”, a fost explicația oferită de Virginia Ruzici la eliminarea Simonei Halep, într-o declarație oferită celor de la Tennis Mag. În schimb, Simona Halep și-a asumat întreaga responsabilitate pentru eșec și a recunoscut că atitudinea ei nu a fost una profesionistă.

Virginia Ruzici explică motivul eliminării Simonei Halep
Simona Halep a părăsit Wimbledon 2018 încă din turul 3, eliminată de Su-Wei Hsieh.

Virginia Ruzici explică motivul eliminării Simonei Halep. Românca revine în circuit în august

După ce a fost eliminată în turul 3 la Wimbledon 2018, Simona Halep a anunțat că va profita de o vacanță prelungită. Va reveni în circuit la începutul lunii august, pentru Rogers Cup, competiție care va avea loc la Montreal, acolo unde românca reușea să se impună în 2016. În ciuda eliminării neașteptat de rapide de la Wimbledon 2018, Simona Halep va rămâne lider mondial și după acest turneu, deoarece nici principalele ei rivale nu au reușit să se descurce mai bine pe iarba londoneză.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!