Life

Dani Oțil l-a ironizat pe Răzvan Simion cu niște vorbe dure: ”Te-am dus în spate atâția ani”

Dani Oțil (41 de ani) și Răzvan Simion sunt prieteni foarte buni încă din copilărie, lucru care nu-i împiedică să se amuze unul pe seama celuilalt în emisiunea pe care o moderează.
16.03.2022 | 15:39
Dani Otil la ironizat pe Razvan Simion cu niste vorbe dure Team dus in spate atatia ani
Dani Oțil, replică la adresa colegului de la Neatza. Ce a putut să spună despre Răzvan Simion. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Sportivul și soțul modelului Gabriela Prisăcariu l-a ironizat pe amicul său de o viață, chiar în timpul show-ului matinal pe care îl prezintă pe micile ecrane de 14 ani. Vedeta a folosit cuvinte extrem de dure.

Dani Oțil, replică la adresa colegului de la Neatza. Ce a putut să spună despre Răzvan Simion

Dani Oțil și Răzvan Simion au purtat o discuție inedită, așa cum și-au obișnuit fanii de ani de zile. Cei doi moderatori au vorbit despre momentele pe care le-au trăit împreună, mai ales că îi leagă o prietenie veche.

ADVERTISEMENT

Mai în glumă, mai în serios sportivul este de părere că fostul iubit al Lidiei Buble l-a tras în jos. Acesta este motivul pentru care s-a așezat la casa sa târziu. Prezentatorul s-a însurat în toamna lui 2021 cu modelul Gabriela Prisăcariu.

„Nu ți-e, mă, rușine? Te-am dus în spate atâția ani. Presiunea pusă de acest furuncul din viața mea. Îi spun furuncul deoarece nu știi când apare, nu știi de ce apare și nu știi de ce apare în viața ta.

ADVERTISEMENT

Și nu l-am zgândărit o perioadă, dar de câțiva ani îl zgândăr. Ești hemoroidul meu preferat!Știi de ce îi zic așa? Nu știi când apare, nu știi unde apare, dar ideea e că la bătrânețe nu scapi de el.

Uneori trebuie să recunosc că din cauza lui nu m-am putut așeza la casa mea”, a spus Dani Oțil în emisiunea pe care o moderează la Antena 1, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil, supărat după ce a fost numit „micuț”

Declarația cunoscutului om de afaceri vine după ce în urmă cu puțină vreme s-a arătat jignit de articolele din presă. Unul dintre acestea i-a atras în mod special atenția pentru că sportivul a fost numit „micuț”, el având o înălțime de 1,70 cm.

Prezentatorul a adus mai multe argumente legat de acest apelativ, subliniind că are înălțimea unui om normal. Soția sa este mai înaltă cu doar 10 cm.

ADVERTISEMENT