Fotbal intern

“Dacă Dan Nistor bătea penalty şi rata, îl îngropau ăştia pe teren”. Mijocaşul a refuzat să execute lovitura de pedeapsă de frică

06.11.2018 | 17:44
Dan Nistor a refuzat să bată un penaly de frica fanilor! Jucătorul aplaudă galeria după meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi Sepsi

Dan Nistor a obţinut penalty în meciul celor de la Dinamo câştigat în faţa lui FC Voluntari, însă a refuzat să îl şi bată de frica fanilor. A executat şi a înscris Diogo Salomao, iar Claudiu Vaişcovici spune că “decarul” lui FC Dinamo Bucureşti ar fi fost victima suporterilor în cazul în care nu reuşea să înscrie.

Frica de penalty-uri vine după ce Dinamo a fost eliminată de Miercurea Ciuc din optimile Cupei României, în urma unui meci dramatic, după care Rednic i-a dat afară pe Gicu Grozav, Kino Delorge şi Teddy Mezague.

Dan Nistor a refuzat să bată penlty de frica suporterilor

”Stăteam şi mă gândeam aseară, de ce nu a dat şi Salomao scăriţă? Că nu conta. Dacă dădea şi ăsta scăriţă, era totul perfect. Toată lumea îl laudă, dar mie nu mi-a luat ochii. Poate a fost presiuna prea mare pe el. Dacă bătea Nistor şi rata, îl îngropau ăştia pe teren. Le-a ajuns şi lor (n.r. – suporterilor), nu e bine să se ajungă la violenţă şi la alte lucruri.

Dar ca să fii pe locul 13 şi să pierzi cu o echipă de liga a treia….Eu am spus-o la un post de televiziune că şi Dinamo a fost ca o echipă de liga a treia la meciul de Cupă, dar a câştigat cea mai bună”, a spus Vaişcovici la ProSport LIVE.

Dan Nistor aplaudă galeria după meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din cadrul Ligii 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul Dinamo din Bucureşti, vineri 28 septembrie 2018.
Dan Nistor aplaudă galeria după meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din cadrul Ligii 1 Betano

Nistor nu a vrut să execute o lovitură de pedeapsă, iar Vaişcovici a mai vorbit şi despre Gicu Grozav, căruia nu i-a ieşit o scăriţă la penalty-uri în meciul din Cupa României: ”Da, e un stil de a executa. Dar eu aş întreba altceva. De câte ori a executat el scăriţă, în viaţa lui? A mai fost un meci în care a executat cineva şi a preluat-o pe piept, sau ceva de genul ăsta. Unul, două, trei, patru penalty-uri în toată cariera mea (n.r. – câte a ratat). N-am dat niciodată scăriţă. Nici la antrenamente nu dădeam scăriţă, tot timpul mă omoram cu Stelică, şi cu penalty-uri şi cu lovituri libere”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri