SCANDAL! Chirilă şi Dinu se jignesc în ultimul hal!

UPDATE 13:38 / Cornel Dinu i-a răspuns în termeni foarte duri lui Ionuţ Chirilă, care a susţinut că din cauza "Procurorului" nu a mai ajuns să antreneze pe Dinamo. "Din cîte ştiu, domnii...
31.10.2013 | 10:52
SCANDAL Chirila si Dinu se jignesc in ultimul hal
ADVERTISEMENT

UPDATE 13:38 / Cornel Dinu i-a răspuns în termeni foarte duri lui Ionuţ Chirilă, care a susţinut că din cauza “Procurorului” nu a mai ajuns să antreneze pe Dinamo. “Din cîte ştiu, domnii Badea şi Borcea îl consideră un măscărici. E adevărat că aveau pregătit ceva pentru el, îl vedeau mai repede cu un rol sub cupola circului, fără vorbe, doar cu scălămbăieli prin care să sperie copiii năstruşnici. Nu are nici măcar valoarea virgulelor din textele lui taică-su. Chiar dacă ar fi avut loc pe această scenă, ea nu putea fi decât spre binele lui Dinamo, iar pentru asta accept orice, chiar şi această imagine paranoică la care a apelat”, a spus Dinu pentru Prosport, care a comentat şi asupra faptului că antrenorul Concordiei este gata să-i ofere 1.000 de euro ca să plece de la Dinamo: “Ca orice pantofar, ca orice comercializant de pantofi, şi ăia falşi, poate are de unde. Îmi aduc aminte cum i-a vândut lui Borcea o pereche cu 1400 de euro, aceeaşi pereche pe care eu îi aveam în picioare cu 400, de la Paciotti. Probabil că e atît de darnic din profitul acesta atît de competent pe care l-a realizat, încît are şi această dare de mînă surprinzătoare pentru că el, toată viaţa lui, a avut numai luare de mînă. Publicaţi-i contractul de la UTA şi o să vedeţi cel mai mare jaf premeditat din istoria fotbalului mondial. Martor indiscutabil poate fi Marius Mitran, pe atunci secretarul clubului. Din cauza asta, Bara s-a scîrbit în asemenea hal încât a plătit trei milioane de euro să scape de fotbal şi s-a stabilt de atâta scîrbă generală în Austria”.

UPDATE 11:41 / Ionuţ Negoiţă, patronul lui Dinamo, a evitat să comenteze prea mult declaraţiile antrenorului de la Concordia, precizînd că preşedintele clubului, Constantin Anghelache, a fost cel care l-a dorit pe Chirilă în “Ştefan cel Mare”. “Dacă era dorinţă mare din partea noastră, ar fi ajuns pînă acum la echipă. Cu domnul Anghelache a vorbit ceva, dar nu a fost propunerea mea. Eu eram în trecere atunci, am stat 15 minute cu ei. Atît şi nimic mai mult”, a spus Negoiţă la Sport.ro.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Concordiei Chiajna, Ionuţ Chirilă, a l-a atacat dur pe Cornel Dinu, după ce “Procurorul” a spus despre tehnician că este obsedat să ajungă la Dinamo. “Badea m-a vrut să fac reconstrucţie la Dinamo, dar s-a dus Cornel Dinu şi l-a rugat în genunchi să nu mă aducă, din cauza urii pe care o are pentru mine. I s-a făcut milă lui Badea de el şi m-a refuzat. Am contractul semnat. Dacă are demnitate, Dinu să plece de la Dinamo. Dacă stă pentru 1.000 de euro pe lună acolo, îi dau eu banii ăştia ca să plece. Să nu mai spuna niciodată că mă propun ca antrenor la Dinamo. Eu nu mai vreau să fiu niciodată antrenor acolo. Negoiţă şi Anghelache m-au vrut la Dinamo înainte de meciul cu U Cluj. Isăilă şi Ionuţ Badea erau variante de rezervă. Chiar am stat la hotelul lui Negoiţă atunci, am discutat patru ore. Mi-au spus că îmi cumpără şi ce jucători vreau de la Chiajna. Mi-au dat 24 de ore să le dau un răspuns, dar i-am refuzat pentru că am o relaţie bună cu Mircea Minea şi am vrut să continui munca începută la Chiajna”, a spus Chirilă la Sport.ro.