Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Dacă e Meme Stoica în studio, nu-l salut”. Reacția rapidistului i-a lăsat mască pe toți la Fanatik SuperLiga

Reacția rapidistului Gigi Corsicanu i-a lăsat mască pe toți la FANATIK SUPERLIGA. Fostul lider al galeriei din Giulești a spus de ce nu îl salută pe Meme Stoica.
27.02.2024 | 09:05
Daca e Meme Stoica in studio nul salut Reactia rapidistului ia lasat masca pe toti la Fanatik SuperLiga
„Dacă e Meme Stoica în studio, nu-l salut” Reacția rapidistului i-a lăsat mască pe toți la Fanatik SuperLiga. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Corsicanu a intrat în direct la FANATIK SUPERLIGA și i-a lăsat mască pe Horia Ivanovici și invitații săi încă de la prima reacție. De ce nu îl salută fostul lider al galeriei Rapidului pe Meme Stoica, rivalul de la FCSB.

Reacția rapidistului Gigi Corsicanu i-a lăsat mască pe toți: „Dacă e Meme Stoica în studio, nu-l salut”

Rapidist înfocat și apropiat al clubului din Giulești, Gigi Corsicanu a intrat în direct și a vorbit despre situația lui Andrei Borza și Alex Albu. Conducerea grupării de sub Podul Grant a decis să nu îi includă în lot pentru confruntarea cu UTA Arad și să îi amendeze cu 10% din salariu, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Gigi Corsicanu i-a salutat pe Horia Ivanovici, Vivi Răchită, Andrei Vochin și Adi Ilie, însă a precizat că nu l-ar saluta pe Meme Stoica. Fostul lider de galerie și-a argumentat decizia în legătură cu oficialul celor de la FCSB.

„Îi salut pe toți invitații. În afară de Meme Stoica, dacă e Meme Stoica nu îl salut. Nu îl salut eu, nu îmi place de el. Credeai că ne iubim, ce credeai. Nici măcar nu îl salut pentru cum vorbește mereu despre noi, cum ne tratează cu superioritate, nu vreau să intru în detalii.

ADVERTISEMENT

E foarte arogant, era o glumă asta”, a spus Gigi Corsicanu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri, doar pe site-ul FANATIK.RO.

Cum s-a simțit Cristi Săpunaru când a văzut imaginile cu Albu și Borza

Robert Niță a dezvăluit ce a simțit Cristi Săpunaru, atunci când liderul din Giulești a văzut imaginile cu Alex Albu și Andrei Borza. Și părerile jucătorilor din lotul lui Cristiano Bergodi sunt împărțite după scandalul de la Iași.

ADVERTISEMENT

„Probabil că în momentul de față oferta care i-a fost făcută lui Albu pentru o prelungire a contractului pentru următorii doi ani nu mai este valabilă din punctul de vedere al clubului. Spuneai că nu vor fi crucificați sau nu vor fi judecați de către colegi, chiar dacă s-a luat decizia îndepărtării lor pentru moment din lotul primei echipe există o stare de iritare, de supărare în rândul jucătorilor.

Tot timpul spunem că suntem o familie, că suntem împreună la bine și la rău și ne facem rău singuri. Inclusiv fotbalistic spun: «Sunt doi jucători titulari, care jucau aproape meci de meci și aleg după o înfrângere să se ducă în club și să ne lase cu fundul în baltă».

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte unii dintre ei spun: «Ok, fotbaliști buni care ne ajută, dar dacă dau bir cu fugiții și aleg după o înfrângere să plece în club, să nu îi intereseze parcă nu mai e familia aia». Nu am vorbit foarte mult cu Cristi după meci, am schimbat câteva mesaje. Era foarte nervos, a gafat la golul de 1-1 și era afectat.

În momentul când au apărut imaginile nu i-au picat bine pentru că au văzut-o și ca o sfidare a grupului. Stau de vorbă, ne punem cenușă în cap, se mai fac reproșuri, se bea o bere de supărare, de bucurie. Altfel când mai stai după ce mănânci și nu te duci pentru că nu se culcă nimeni la două ore după sfârșitul meciului nici când iei bătaie, nici când câștigi”, a spus Robert Niță.

Gigi Corsicanu, reacție savuroasă despre Meme Stoica

ADVERTISEMENT