Carousel hot news

“Dacă era presa aici, vă făcea pilaf! E inadmisibil!”

Amicalul Stelei cu Şahtar-ul lui Mircea Lucescu i-a adus o mare dezamăgire lui Laurenţiu Reghecampf, care şi-a criticat toţi elevii care au fost utilizaţi în partida cu formaţia ucraineană....
12.10.2013 | 20:54
Mihai Costea.

Amicalul Stelei cu Şahtar-ul lui Mircea Lucescu i-a adus o mare dezamăgire lui Laurenţiu Reghecampf, care şi-a criticat toţi elevii care au fost utilizaţi în partida cu formaţia ucraineană. Cu cei mai importanţi oameni convocaţi la reprezentativele naţionale, Steaua a aliniat o echipă a rezervelor, însă asta nu l-a împiedicat pe antrenorul stelist să explodeze de nervi la finalul partidei pentru atitudinea delăsătoare a jucătorilor folosiţi contra ucrainenilor. Unul dintre cei mai criticaţi fotbalişti a fost Fernando Varela, fostul fundaş al Vasluiului nereuşind nici în această partidă să se ridice la nivelul aşteptat de către conducerea din Ghencea.

Cînd mai confirmă Varela?

În ciuda faptului că a aliniat un prim “11” format mai mult din rezerve, pe terenul din Turcia s-au aflat şi jucători precum Varela, Kapetanos, Piovaccari sau Stanciu. Cum o singură evoluţie l-a mulţumit pe Reghe, cea a unicului marcator stelist – Mihai Costea, tehnicianul de 38 de ani nu a ezitat să le reproşeze, la cald, lacunele mari arătate contra ex-sovieticilor. “Dacă era presa aici, eraţi făcuţi pilaf! Nu puteţi să încasaţi atîtea goluri, să aveţi atitudinea asta. V-am dat o şansă şi v-aţi bătut joc de ea! Este inadmisibil! Sper ca acum să înţelegeţi de ce am dubii în privinţa unora să îi folosesc în momente importante ale jocurilor”, a fost o parte din discursul lui Reghe, povestesc surse din vestiarul campioanei. Antrenorul l-a certat şi pe cel mai scump transfer al verii din Ghencea, Fernando Varela. Fotbalistul originar din Insulele Capului Verde, care a fost transferat pentru 1 milion de euro de la Vaslui, a dezamăgit în toate partidele în care a fost folosit şi tinde să fie o mare decepţie.

Mihai Costea, surpriza din teren!

Laurenţiu Reghecampf a găsit şi partea bună în urma amicalului cu Şahtar. Considerat indezirabil în ultima vreme, Mihai Costea a fost singurul remarcat al tehnicianului, care a ţinut să-l felicite pentru reuşită. “Pentru moralul tău, este o reuşită care a venit într-un moment excelent. Vreau să continui tot aşa, pentru că eşti pe drumul cel bun. Eşti singurul care a reuşit să mă mulţumească într-o anumită măsură”, a fost mesajul transmis de Reghe elevului său.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri