Carousel hot news

“Dacă aş fi impresarul lui Bourceanu, interesul meu ar fi să rămînă liber de contract”

După ce FANATIK a anunţat în exclusivitate în ediţia tipărită din 20 septembrie că Raul Rusescu şi Vlad Chiricheş nu vor încasa prima pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor,...
Autor: Mădălina Tătaru | 24.09.2013 | 11:18

După ce FANATIK a anunţat în exclusivitate în ediţia tipărită din 20 septembrie că Raul Rusescu şi Vlad Chiricheş nu vor încasa prima pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor, Victor Becali a comentat situaţia celor doi jucători: “Chiricheş nu a încasat nicio primă pentru calificarea în Liga Campionilor. E ciudat. Nu ştiu ce să vă spun, nu mă pronunţ pînă nu văd exact situaţia. Şi la Rusescu a fost o situaţie asemănătoare, el şi-a luat o restanţă salarială”, a spus acesta.

Despre Bourceanu:

“Bourceanu este un jucător bun. Este stîlpul Stelei, le e foarte util şi a progresat foarte mult. Nu ştiu dacă va merge la Jilava pentru a discuta despre un transfer. Problema lui Bourceanu este una extrem de importantă”, a spus acesta. “Sincer să fiu, dacă aş fi impresarul lui Bourceanu, interesul meu ar fi să rămînă liber de contract”, a adăugat Victor Becali la Sport.ro.

“Să nu vă aşteptaţi că se duce în străinătate şi va cîştiga milioane. Cînd termină contractul, Bourceanu va avea 29 de ani şi ceva. Din punctul meu de vedere, el va juca încă patru sau cinci ani de aici înainte. Nu ştiu, însă, în ce direcţii s-ar putea transfera. Nu ştiu nimic despre un eventual transfer în spaţiul ex-sovietic”, a mai spus acesta.

Despre Ciprian Marica:

“Are şi alte oferte în afara celei de la Tottenham. Săptămîna asta îşi va clarifica situaţia”.

Despre Flavius Stoican:

“Îl cunosc pe Stoican de cînd avea 18 ani. A fost un jucător care a avut ghinion, pe la 19 sau 20 de ani a avut operaţie la ligamente, nu i-a fost uşor. Chiar cred că este bun pentru reconstrucţie. Şi nu doar eu am părerea asta. Gică Popescu, Cornel Dinu, dar şi alţii au spus că lucrează bine. Eu nu sînt pe teren să văd cum antrenează el, dar este muncitor”, a mai spus el la Sport.ro.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!