Fanatik Show

„Dacă mă voiau cu adevărat, eram la Steaua acum”

Mihai Stoica, managerul general al campioanei, a dezvăluit la FANATIK SHOW că Steaua încearcă aducerea lui Lucian Sănmărtean. Gigi Becali le-a cerut lui MM şi lui Reghecampf să-l aducă pe...
30.08.2013 | 20:36
Daca ma voiau cu adevarat eram la Steaua acum

Mihai Stoica, managerul general al campioanei, a dezvăluit la FANATIK SHOW că Steaua încearcă aducerea lui Lucian Sănmărtean. Gigi Becali le-a cerut lui MM şi lui Reghecampf să-l aducă pe mijlocaşul celor de la Vaslui, în cazul în care negocierile cu Wesley nu se vor concretiza.

Sănmărtean a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK.RO despre posibilitatea de a juca cu Steaua în grupele Ligii Campionilor: Acum e destul de greu să ajung la Steaua, sînt dispus să discut cu oricine, însă cred că, dacă ei mă voiau cu adevărat, eram la Steaua acum. Pînă acum nu am vorbit cu nimeni, nu m-a sunat nimeni de la Steaua. Liga Campionilor e tentantă pentru orice jucător. Cred că dacă îl vor aduce pe Wesley, atunci ar fi un mare transfer pentru ei. Am jucat cu Wesley şi îi cunosc calităţile: este un marcator, genul de jucător care poate înscrie meci de meci. Dacă l-ar lua şi pe Marica, atunci Steaua are şanse foarte mari să meargă în primăvara Ligii. Nu e o grupă grea. Pe Chelsea au bătut-o sezonul trecut, Schalke nu e în formă, în timp ce Basel mi se pare cea mai slabă echipă din grupă. În momentul ăsta, Steaua are un lot foarte bun, cu jucători extrem de talentaţi. Au demonstrat şi anul trecut şi în acest început de sezon că sînt o echipă puternică.

Sănmărtean a fost aproape de un transfer la Steaua şi înaintea startului noului sezon, însă mijlocaşul de 33 de ani a cerut un salariu pe care roş-albaştrii nu au fost dispuşi să-l accepte.

Tags: