Fotbal intern

Dacă nu ajunge in Israel, Sergiu Hanca poate alege Liga 1: “Poate îl luăm noi”

27.12.2018 | 23:37
Daca nu ajunge in Israel Sergiu Hanca poate alege Liga 1 Poate il luam noi

Sergiu Hanca este liber să plece de la Dinamo încă din această iarnă dacă echipa din Ștefan cel Mare va primi 100.000 de euro în schimbul său. Mijlocașul are ofertă din Israel, dar, mai nou, în cursă s-a înscris și un club din Liga 1 Betano. 

Dacă nu ajunge in Israel, Sergiu Hanca poate alege Liga 1

Flavius Stoican, antrenorul lui Poli Iași, a dezvăluit că gruparea moldavă este interesată de Sergiu Hanca și ar fi dispusă să achite această sumă.

Hanca este un jucător care are calitate. Sunt atent să văd dacă putem să-l transferăm sau nu, a declarat Flavius Stoican la PRO TV.

Marcator în partida Astra – Dinamo 4-1, Sergiu Hanca a fost în centrul atenției după meci. În timpul jocului, soția sa a fost agresată verbal în tribune de câțiva fani dinamoviști pentru că s-ar fi bucurat la golul marcat de Sergiu.

A cerut rezilierea după Astra – Dinamo 4-1

Fotbalistul a izbucnit după meci și i-a sunat imediat pe șefi, cerând rezilierea contractului scadent în vară. S-a ajuns la decizia în care Hanca a primit o dezlegare din partea clubului, astfel că orice echipă dorește să-l transfere până în vară trebuie să achite 100.000 de euro.

Sergiu Hanca (26 ani) a evoluat în 17 meciuri oficiale pentru Dinamo în actuala stagiune, marcând două goluri și oferind un assist. Joacă pentru Dinamo din ianuarie 2016, atunci când a venit din postura de jucător liber de contract de la ASA Târgu Mureș.

Are patru selecții la echipa națională, toate bifate în 2017, an excelent pentru el, în care a reușit să înscrie câteva goluri foarte importante și pentru Dinamo.