Carousel hot news

“Avem toate atuurile pentru calificare”

Fostul căpitan al echipei naţionale, Gică Popescu, consideră că “tricolorii” au avut noroc la tragerea la sorţi pentru barajul la Campionatul Mondial din Brazilia. “Dacă vrem să mergem...
21.10.2013 | 16:07
ADVERTISEMENT

Fostul căpitan al echipei naţionale, Gică Popescu, consideră că “tricolorii” au avut noroc la tragerea la sorţi pentru barajul la Campionatul Mondial din Brazilia. “Dacă vrem să mergem în Brazilia, trebuie să trecem de Grecia. Dacă nu putem, înseamnă că nu merităm la Mondial. Am căzut cu echipa pe care o doream cu toţii, ne putem considera norocoşi. Grecia, chiar dacă nu este la nivelul Croaţiei, Ucrainei sau Portugaliei, este o echipă cu jucători importanţi şi care ne va fi un adversar greu de bătut. Este important că jucăm primul meci în deplasare, meciul decisiv va fi pe un stadion arhiplin, avem toate atuurile ca să sperăm la această calificare”, a spus Popescu.

Referitor la convocarea lui Adrian Mutu pentru partida cu Grecia, Popescu a declarat: “Nu ştiu dacă se gîndeşte Piţurcă la Mutu, el are o experienţă mare, a marcat multe goluri la naţională cînd era în formă. Dar acum n-a mai marcat goluri la club, aşa că nu ştiu dacă e o certitudine la naţională”, a declarat Gica Popescu la Sport.ro.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri