Fotbal intern

“Dacă nu termin în primele trei, PLEC de la CFR Cluj!”

Miriuţă are un obiectiv clar la CFR Cluj. Vrea să termine în primele trei locuri în acest sezon, altfel pleacă din Ardeal. Tehnicianul a spus la FANATIK SHOW şi cum a reuşit să monteze echipa...
16.09.2014 | 18:17
Daca nu termin in primele trei PLEC de la CFR Cluj

Miriuţă are un obiectiv clar la CFR Cluj. Vrea să termine în primele trei locuri în acest sezon, altfel pleacă din Ardeal. Tehnicianul a spus la FANATIK SHOW şi cum a reuşit să monteze echipa să-şi revină. 

“Cînd ne-am întors din vacanţă le-am explicat jucătorilor că avem nevoie de sacrificii, dacă vrem rezultate, mai ales că au plecat jucători de valoare. Le-am zis că în lipsa atitudinii şi dăruirii ne vom bate la retrogradare. Am reuşit să-mi strîng jucătorii lîngă mine, pentru că am fost un antrenor corect, care îşi doreşte performanţă. Au simţit acest lucru, iar atmosfera de acum este extraordinară, aşa cum n-am mai văzut pe nicăieri. Ne dorim un nou început, să reuşim să ne recîştigăm respectul. Sper să rămînem împreună şi să facem tot posibilul ca această echipă să se claseze cît mai sus, în retur se poate întîmpla orice, ne putem bate chiar la titlu. Mi-aş dori să am succesul pe care l-a avut Reghecampf la Steaua, apoi să plec să antrenez în Europa, dacă mi s-ar oferi această şansă. Dacă nu termin în primele trei plec la CFR”, a spus Miriuţă la FANATIK SHOW.

“Petrolul e favorit la titlu!”

 Vasile Miriuţă a vorbit la FANATIK SHOW şi despre demiterea lui Răzvan Lucescu.“Acum aflat despre demiterea lui Răzvan, îmi pare rău, este un antrenor bun, dar dacă n-ai rezultate rişti să fii demis. Îi urez succes domnului Mulţescu, pe unde a fost a făcut treabă bună. Noi ne-am făcut treaba la Ploieşti, dar nu cred că din cauza noastră a fost demis, au fost mai multe probleme. Nea Gigi va fi un plus pentru ei, vor face treaba bună. Sînt favoriţi la titlu, ei Astra şi Steaua”, a declarat Miriuţă.

Deac revine în trei luni 

Miriuţă nu s-a putut bucura de victoria cu Astra, maoi ales că accidentarea lui Deac a fost una groaznică. “Contează mai puţin scorul din partida cu Astra, a fost o victorie muncită. Nu ne afectează declaraţiile de după, noi jucăm doar pe teren. Treaba noastră este să jucăm cît mai bine şi asta încercăm să facem. Nu ne-a ajutat Kovacs să băgăm mingea în poartă, am fost echipa mai bună, trebuie să fim fair-play cu toţii, dar văd că nu se poate. Păcat că l-am pierdut pe Deac, era într-o formă foarte bună. După meci nici n-am putut să ma bucur de victorie, cînd l-am văzut pe masa de masaj cu lacrimi în ochi. Este o pierdere grea, ne va lipsi, dar important este să mergem mai departe şi să fim puternici. Doctorul mi-a transmis că se poate întoarce pe teren în trei luni, dar vom ştii exact după ce se va întoarce de la controlul din Turcia. Sper ca acel jucător care îl va înlocui să se poată ridica la nivelul lui”, a mai spus Miriuţă.