“Dacă o ţine tot aşa, Meme va pune lacătul pe porţi”

Directorul academiei FC Dinamo Oneşti, Ioan Sdrobiş, a mărturisit pentru FANATIK că nu-i vine să creadă în ce situaţie a putut să ajungă centrul de copii şi juniori al Stelei, deoarece, în...
10.09.2013 | 13:39
Daca o tine tot asa Meme va pune lacatul pe porti

Directorul academiei FC Dinamo Oneşti, Ioan Sdrobiş, a mărturisit pentru FANATIK că nu-i vine să creadă în ce situaţie a putut să ajungă centrul de copii şi juniori al Stelei, deoarece, în opinia sa, mai mult ca sigur cel mai titrat club din fotbalul românesc se va face de rîs cu echipa de tineret în Liga Campionilor. “Îmi pare rău să spun asta, dar Steaua a ajuns la sectorul juvenil de tot rîsul, iar eu îl consider pe Mihai Stoica principalul vinovat. Nu este posibil să ajungi să cerşeşti jucători de pe la toate cluburile din România ca să poţi să joci în Liga Campionilor la tineret”, şi-a început discursul omul care l-a lansat în fotbalul mare pe Cristi Chivu. În continuare, acesta a pus tunurile pe managerul clubului din Ghencea,mărturisînd că pe oficialul roş-albaştrilor în mod sigur nu-l interesează deloc soarta juniorilor stelişti. “Uitaţi-vă la mine, Mihai Stoica va pune lacătul pe porţile de la Steaua. Aşa a făcut la Urziceni, aşa o să facă şi la Steaua. Cînd era la Urziceni, s-a dus şi l-a îmbîrligat pe Mitică Bucşaru să desfiinţeze echipa de tineret a clubului doar ca să-şi vadă el interesul. L-a luat la echipa mare doar pe Rusescu, iar de restul băieţilor din generaţia actualului atacant al Sevillei l-a durut în cot. Meme a făcut treabă doar la echipa mare, a luat alături de Dan Petrescu campionatul, au luat bănuţii şi apoi amândoi duşi au fost. Ce a rămas în urmă la Urziceni? Vă spun eu: lacătul pe porţi!”, a precizat Sdrobiş.

“Gigi putea să apeleze la Badea”

În continuare, Ioan Sdrobiş susţine că în mod sigur patronul Academiei FC Dinamo Oneşti, Nicolae Badea, l-ar fi ajutat pe Gigi Becali cu jucători, dacă pe Mihai Stoica l-ar fi interesat soarta juniorilor. “Dacă Meme avea vreo treabă cu juniorii, atunci se ducea la Gigi şi îi spunea că prietenul său Nicolae Badea are o academie bună de juniori la Oneşti. Ce dacă ne numim Dinamo, noi sîntem profesionişti şi ne vedem interesul. Am citit că antrenorul lor Ioan Toma caută un atacant deoarece în curtea Stelei, la juniori, nu este unul de valoare. Noi îl avem pe Tudor Tudorie, cel care în sezonul trecut a marcat peste 50 de goluri în toate competiţiile în care a jucat. Are doar 18 şi sînt sigur că poate ne şi înţelegeam. Dar eu nu am ce să fac deoarece văd că pe Meme îl interesează doar echipa mare. Îl interesează doar salariul lui de la Steaua, să facă performanţă, să se certe apoi cu toată lumea, iar de viitorul Stelei îl doare în cot”, a afirmat Sdrobiş.

“Tot respectul pentru Reghe”

În final, Ioan Sdrobiş a găsit cuvinte de laudă pentru un oficial din Ghencea, tehnicianul Laurenţiu Reghecampf: “Tot respectul pentru Reghe, băiatul ăsta chiar îşi face treaba. Ar trebui acum să-l lase pe Meme să vedem pe unde o să se ascundă el în tribunele stadionelor pe care echipa de tineret a Stelei va juca. O să vedeţi voi cum se va simţi el atunci cînd se va prezenta la meciurile contra celor de la Schalke, Chelsea şi FC Basel. Sînt curios să văd ce o să zică marele manager cînd Steaua va primi cîte patru-cinci goluri de la fiecare echipă pe care o va întîlni. Eu zic că, dacă oficialii din Ghencea nu se vor îngriji de juniori, în doi, trei ani vor ajunge vai de capul lor”, a încheiat Sdrobiş.

0.FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CS OTOPENI 1-0,LIGA 2 (18.09.2010)